• چهارشنبه / ۲۱ آبان ۱۴۰۴ / ۱۸:۳۸
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1404082113634
  • خبرنگار : 50649

اعلام آخرین وضعیت مصدومان انفجار پمپ بنزین جهرم 

اعلام آخرین وضعیت مصدومان انفجار پمپ بنزین جهرم 

ایسنا/فارس مدیر روابط عمومی مرکز اورژانس فارس با اشاره حادثه آتش‌سوزی و انفجار پمپ‌ بنزین در جهرم به تشریح آخرین وضعیت هفت مصدوم این حادثه پرداخت.

محمدرضا وکیل‌زاده چهارشنبه ۲۱ آبان در جمع خبرنگاران در شیراز گفت: امروز تماسی از خیابان نخلستان جهرم مبنی بر مصدومیت چند نفر به علت سوختگی در حادثه آتش‌سوزی و انفجار پمپ بنزین در خیابان نخلستان جهرم با مرکز ۱۱۵ گرفته شد و بلافاصله نیروهای اورژانس به محل حادثه اعزام شدند.

به گفته وی این حادثه در مجموع هفت مصدوم بر جای گذاشت که سه نفر از آنان دچار سوختگی با درصد بالا بودند و با انجام اقدامات درمانی پیش‌بیمارستانی به بیمارستان پیمانیه جهرم منتقل شدند.

مدیر روابط عمومی مرکز اورژانس فارس ادامه داد: از مجموع مصدومان، یک نفر در بیمارستان جهرم بستری شد، دو نفر پس از دریافت خدمات درمانی ترخیص شدند، دو نفر با آمبولانس زمینی به بیمارستان امیرالمؤمنین (ع) شیراز منتقل شدند، یک نفر نیز با بالگرد اورژانس جهرم و یک نفر دیگر توسط بالگرد اورژانس شیراز به بیمارستان امیرالمؤمنین (ع) شیراز انتقال یافت.

وکیل‌زاده بیان کرد: آمار نهایی این حادثه از سوی مرکز هدایت عملیات بحران اورژانس فارس (EOC) ثبت و اعلام شده است.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha