• یکشنبه / ۲۵ آبان ۱۴۰۴ / ۱۴:۱۹
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1404082515798
  • منبع : نمایندگی کرمانشاه

استاندار: فاز اول موزه دفاع مقدس کرمانشاه باید تا دهه فجر به بهره‌برداری برسد

استاندار: فاز اول موزه دفاع مقدس کرمانشاه باید تا دهه فجر به بهره‌برداری برسد
عکس از آرشیو

ایسنا/کرمانشاه استاندار کرمانشاه با بیان اینکه فاز اول موزه دفاع مقدس کرمانشاه باید تا دهه فجر به بهره‌برداری برسد، گفت: دستگاه‌های اجرایی برای تکمیل زیرساخت‌های موزه دفاع مقدس همکاری کنند.

منوچهر حبیبی، روز یکشنبه ۲۵ آبان در جلسه قرارگاه سازندگی مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس استان کرمانشاه با تأکید بر اهمیت ویژه مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس استان به‌عنوان یک پروژه هویتی، فرهنگی و گردشگری برای کرمانشاه گفت: مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس یکی از پروژه‌های شاخص و اثرگذار در حوزه ترویج فرهنگ ایثار، مقاومت و انتقال ارزش‌های دوران دفاع مقدس به نسل‌های آینده است و باید با حداکثر توان ساخته شود و در زمان مقرر به بهره‌برداری برسد.

وی با اشاره به نقش استان کرمانشاه در دفاع مقدس، گفت: مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس پروژه‌ای مهم برای نشان دادن نقش مردم کرمانشاه در دوران دفاع مقدس است.

حبیبی در ادامه افزود: این پروژه همچنین می‌تواند نقش مهمی در توسعه گردشگری دفاع مقدس در استان داشته باشد.

استاندار کرمانشاه با تاکید بر تسریع در ساخت این پروژه، بر اتمام فاز نخست پروژه تا دهه فجر امسال و آماده‌سازی مقدمات بهره‌برداری از موزه دفاع مقدس کرمانشاه تأکید کرد.

 حبیبی با اشاره به برخی مشکلات زیرساختی موجود در پروژه، از دستگاه‌های خدمات‌رسان خواست هماهنگی و همکاری لازم را تا زمان اتمام پروژه بدون وقفه ادامه دهند. 

وی همچنین خواستار ارائه گزارش منظم از پیشرفت کار و نظارت مستمر بر روند اجرای پروژه شد.

در این جلسه، مدیران و نمایندگان دستگاه‌های مرتبط از جمله شرکت آب و فاضلاب، اداره‌کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای، شرکت توزیع برق، شرکت گاز و پلیس راهور، گزارشی از اقدامات انجام‌شده و نیازهای زیرساختی پروژه ارائه کردند. 

مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس استان کرمانشاه به‌عنوان یکی از پروژه‌های مهم در حوزه ترویج فرهنگ مقاومت، نقش مهمی در ارتقای فرهنگی و گردشگری استان ایفا می‌کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha