به گزارش ایسنا به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاعرسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاستجمهوری، این دوره از رویداد، با حضور فعال تیمهای استارتاپی، کسبوکارهای نوآور، شرکتهای دانشبنیان و فعالان صنعت غذا و کشاورزی کشور، بستری برای معرفی دستاوردها، ارائه ایدههای فناورانه و ایجاد همکاریهای صنعتی فراهم میکند؛ رویکردی که در سیاستهای کلان ستاد توسعه اقتصاد دانشبنیان غذا و کشاورزی نیز با هدف ارتقای امنیت غذایی، توسعه فناوریهای کاهش ضایعات و افزایش بهرهوری تولید دنبال میشود.
رویداد «تاثریا»، بر موضوعات کلیدی و آیندهساز در صنایع غذایی کشور، از جمله فناوریهای نوین فرآوری، بستهبندی و افزایش ماندگاری محصولات کشاورزی، زنجیره ارزش هوشمند و کشاورزی دیجیتال، صنایع لبنی و پروتئینی نوین و پایدار، فناوریهای افزایش کیفیت، کنترل ایمنی و سلامت مواد غذایی، بازیافت زیستی، مدیریت ضایعات و تولید محصولات با ارزش افزوده، فناوریهای نوین در صنایع روغنکشی و عصارهکشی تمرکز دارد.
این رویداد با نگاه کلیدی بر فناوریهای، تحولآفرین به دنبال ارتقاء بهرهوری و افزایش ضریب نفوذ فناوری و نوآوری در یکی از قطبهای کشاورزی با سبد متنوع تولید محصولات است. با حمایتهای هدفمند معاونت علمی، مسیر برای شکلگیری نسل جدیدی از محصولات و خدمات دانشبنیان در این صنعت هموار خواهد شد.
مهلت ارسال طرحها ۱۵ آذرماه و زمان برگزاری رویداد ۱۹ آذر ۱۴۰۴ است.
انتهای پیام


نظرات