• پنجشنبه / ۲۹ آبان ۱۴۰۴ / ۱۳:۴۰
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 1404082918668
  • خبرنگار : 50659

استاندار اردبیل اعلام کرد

پیش‌بینی ۳۰۰میلیارد تومان از منابع مولدسازی برای اجرای ۳ پروژه مهم ورزشی در اردبیل

پیش‌بینی ۳۰۰میلیارد تومان از منابع مولدسازی برای اجرای ۳ پروژه مهم ورزشی در اردبیل

ایسنا/اردبیل استاندار اردبیل گفت: برای تکمیل و راه‌اندازی مجموعه ورزشی علی دایی ۱۰۰۰میلیارد تومان اعتبار هزینه می‌شود که از محل مولدسازی، اعتبارات ملی، تسهیلات بانکی و اعتبارات در اختیار نمایندگان مجلس اختصاص می‌یابد.

مسعود امامی یگانه ۲۹ آبان در بازدید از پروژه بازسازی و بهسازی ورزشگاه علی دایی که با حضور وزیر ورزش و جوانان و نمایندگان مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی انجام شد، اظهار کرد: عملیات بهسازی ورزشگاه علی دایی ۶۶درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

وی با تشریح مراحل اجرای عملیات بهسازی افزود: در فاز نخست، احداث پیست دوومیدانی، برق‌رسانی و تکمیل دکل‌ها با اعتباری معادل ۷۰میلیارد تومان اجرا می‌شود که طی مدت یک سال به پایان خواهد رسید.

استاندار اردبیل بیان کرد: در فاز دوم نیز ساخت سکوها، ابنیه، تأسیسات و بخش VIP با تخصیص ۳۰۰میلیارد تومان انجام می‌شود و این بخش نیز در یک بازه یک ساله تکمیل خواهد شد.

امامی یگانه هزینه مورد نیاز برای مسقف‌سازی کامل ورزشگاه را ۴۰۰میلیارد تومان عنوان کرد و ادامه داد: عملیات مسقف‌سازی بخشی از ورزشگاه آغاز شده و در ادامه کل مجموعه پوشش داده خواهد شد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ظرفیت منابع مولدسازی در استان اعلام کرد: در این بخش ۳۰۰میلیارد تومان اعتبار پیش‌بینی شده که برای اجرای ۳ پروژه مهم ورزشی هزینه می‌شود.

استاندار اردبیل با بیان اینکه استان دارای ۵۰ پروژه نیمه‌تمام ورزشی است، گفت: تکمیل این پروژه‌ها نیز حدود ۸۰۰میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

امامی یگانه تعداد اماکن ورزشی فعال استان اردبیل را ۲۱۱ مجموعه اعلام کرد و گفت: در سال جاری ۲۱۰میلیارد تومان از محل اعتبارات ملی به حوزه ورزش اردبیل اختصاص یافته است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha