• شنبه / ۱ آذر ۱۴۰۴ / ۱۱:۲۰
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1404090100247
  • خبرنگار : 50295

آغاز کشت سیر در مزارع طارم

آغاز کشت سیر در مزارع طارم
عکس تزئینی است

ایسنا/زنجان مدیر جهاد کشاورزی شهرستان طارم با اشاره به آغاز کشت سیر در مزارع این شهرستان، گفت: پیش‌بینی می‌شود در زمان برداشت ۱۸ هزارتن محصول سیر از مزارع شهرستان طارم برداشت شود.

منوچهر یارمحمدی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، درباره کشت سیر در شهرستان طارم، اظهار کرد: در سال زراعی جاری ۴۵۰ هکتار از مزارع شهرستان طارم به کشت محصول سیر اختصاص یافته است.

وی با اشاره به رشد ۱۰۰ هکتاری سطح زیر کشت سیر نسبت به سال گذشته، افزود: برداشت محصول سیر کشت شده در فصل پاییز از نیمه دوم اردیبهشت آغاز و تا مردادماه ادامه می‌یابد.

رئیس جهاد کشاورزی شهرستان طارم ادامه داد: سیر کشت شده در شهرستان طارم علاوه بر تأمین نیاز استان به سایر مناطق کشور و برخی کشورهای حاشیه خلیج فارس نیز صادر می‌شود.

او خاطرنشان کرد: پیش‌بینی می‌شود در زمان برداشت ۱۸ هزارتن محصول سیر از مزارع شهرستان طارم برداشت شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha