• شنبه / ۱ آذر ۱۴۰۴ / ۱۱:۳۵
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 1404090100261
  • منبع : وزارت بهداشت و درمان

مدیر مرکز درمان ناباروری ابن سینا مطرح کرد

اقدامات پژوهشگاه ابن سینا در بکارگیری هوش مصنوعی در درمان‌های نوین ناباروری

اقدامات پژوهشگاه ابن سینا در بکارگیری هوش مصنوعی در درمان‌های نوین ناباروری

مدیر مرکز درمان ناباروری ابن سینا با اشاره به دستاوردهای این مرکز در درمان ناباروری گفت: در دوره جدید، تمرکز ما بر توسعه درمان‌های شخصی‌سازی‌شده، بهره‌گیری از فناوری‌های نوین همچون هوش مصنوعی در IVF و ارتقای تجربه بیماران از نخستین مراجعه تا پایان درمان خواهد بود.

به گزارش ایسنا، دکتر فرهاد یغمایی - مدیر مرکز درمان ناباروری ابن‌سینا، با تأکید بر نقش پیشرو این مرکز در ارتقای سلامت باروری در کشور گفت: مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری ابن‌سینا در مسیر تازه‌ای گام گذاشته است؛ مسیری که بر پایه‌ علم، نوآوری و نگاه انسانی به زوج‌های نابارور استوار است. هدف ما تنها درمان نیست، بلکه بازگرداندن امید، آرامش و کیفیت زندگی به خانواده‌هاست.

وی با اشاره به دستاوردهای علمی چشمگیر پژوهشگاه ابن‌سینا در حوزه درمان ناباروری افزود: در دوره جدید، تمرکز ما بر توسعه درمان‌های شخصی‌سازی‌شده، بهره‌گیری از فناوری‌های نوین همچون هوش مصنوعی در IVF و ارتقای تجربه بیماران از نخستین مراجعه تا پایان درمان خواهد بود.

بنابر اعلام روابط عمومی پژوهشگاه ابن سینا، یغمایی در ادامه با اشاره به برنامه‌های آینده مرکز، از ایجاد نظام‌های نوین مشاوره، توسعه خدمات بین‌المللی درمان ناباروری و راه‌اندازی کلینیک‌های تخصصی خبر داد و تأکید کرد: در ابن‌سینا باور داریم که ناباروری پایان راه نیست؛ بلکه آغاز فصل تازه‌ای از تلاش و امید است. رسالت ما آن است که این مسیر را برای هر زوجی کوتاه‌تر، علمی‌تر و انسانی‌تر کنیم.

به گفته یغمایی، گفت‌وگوهای تخصصی وی با رسانه‌ها در هفته‌های آینده به صورت منظم ادامه خواهد یافت و هر هفته به یکی از محورهای علمی و کاربردی درمان ناباروری اختصاص خواهد داشت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha