مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس و مقاومت سیستان و بلوچستان گفت: پیکر مطهر این شهدا همزمان با سراسر کشور دوشنبه سوم آذر در سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) در شهرهای زاهدان، خاش، ایرانشهر و چابهار تشییع و خاکسپاری شد.
سردار سرتیپ دوم غلامرضا جعفری در گفت وگو با ایسنا افزود: حضور پرشور مردم شهرهای مختلف استان در مراسم تشییع شهدای گمنام، وحدتآفرین و امیدآفرین بود.
مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس و مقاومت استان بیان کرد: تشییع شهدا یادآور این نکته است که باید تلاش کنیم هیچ آسیبی به نظام اسلامی که امروز الگویی برای جهان است، وارد نیاید.
وی ادامه داد: باید یاد و خاطره شهدا را زنده نگه داریم و این مسیر نورانی را که با خون پاک شهدا ترسیم شده، با تمام توان ادامه دهیم؛ مسیری که برای دفاع از کشور، آرمانهای انقلاب و ولایت فقیه ترسیم شده و امروز وظیفه ماست که آن را به نسل جوان منتقل کنیم.
جعفری با تأکید بر اهمیت انتقال مفاهیم دفاع مقدس به نسل جدید اظهار کرد: هدف اصلی ما این است که فرهنگ ایثار، مقاومت و شهادت را نسل به نسل منتقل کنیم و آن را در عمق جان جوانان این مرز و بوم نهادینه سازیم؛ چرا که تنها در سایه این فرهنگ است که میتوان آیندهای روشن و مقتدر برای کشور ترسیم کرد.

انتهای پیام

نظرات