• شنبه / ۲۲ آذر ۱۴۰۴ / ۱۴:۱۵
  • دسته‌بندی: البرز
  • کد خبر: 1404092214484
  • خبرنگار : 50622

ایجاد ۲.۷ میلیون تن ظرفیت جذب مواد خام کشاورزی در البرز

ایجاد ۲.۷ میلیون تن ظرفیت جذب مواد خام کشاورزی در البرز

ایسنا/البرز رئیس سازمان جهاد کشاورزی البرز با بیان اینکه در استان به اندازه ۲.۷ میلیون تن ظرفیت جذب مواد خام کشاورزی وجود دارد، اظهار کرد: استان البرز در حوزه فرآوری محصولات کشاورزی و صنایع تبدیلی و تکمیلی سرآمد است. عرضه محصولات با استفاده از سردخانه‌های مدرن مدیریت می‌شود و این اقدامات باعث کاهش ضایعات و مدیریت بهتر مصرف شده است.

عبدالرضا بازدار در گفت‌وگو با ایسنا درباره ضایعات کشاورزی و صنایع تبدیلی گفت: اگرچه ضایعات وجود دارد اما با توجه به ماندگاری محصولات باغی و زراعی، در حال حاضر میزان آن کمتر از اعدادی است که در فضای عمومی مطرح می‌شود. از طرفی، با توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی در استان، بسیاری از محصولات کشاورزی با ارزش افزوده به بازار عرضه می‌شوند و ضایعات به حداقل رسیده است.

وی با اشاره به ظرفیت سردخانه‌ها و نگهداری محصولات در استان البرز افزود: در حال حاضر ظرفیت جذب مواد خام کشاورزی و ذخیره آن در سردخانه‌های مدرن در استان فراهم شده است. به عنوان مثال، بازار میوه شب عید با استفاده از این سردخانه‌ها مدیریت می‌شود و محصولات به صورت تدریجی در اختیار مصرف‌کنندگان قرار می‌گیرد.

رئیس جهاد کشاورزی استان البرز در ادامه یادآور شد: این اقدامات باعث کاهش ضایعات و مدیریت بهتر مصرف می‌شود.

بازدار با اشاره به اینکه ایران سومین کشور از لحاظ تنوع محصولات باغی است، درباره فرآوری ضایعات عنوان کرد: ضایعات محصولات کشاورزی به میوه خشک، فرآورده‌های نوشیدنی و سایر محصولات جانبی تبدیل می‌شوند و از این طریق هم ارزش افزوده ایجاد و هم مصرف بهینه مدیریت می‌شود.

وی ادامه داد:  این فرآیندها به تقویت صنایع تبدیلی در استان و کشور کمک قابل توجهی کرده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha