• سه‌شنبه / ۲۵ آذر ۱۴۰۴ / ۰۹:۴۰
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1404092516488
  • خبرنگار : 50181

اعلام نرخ آجیل شب یلدا در کرمانشاه

اعلام نرخ آجیل شب یلدا در کرمانشاه

ایسنا/کرمانشاه رئیس اتحادیه آجیل، خشکبار و عمده‌فروشان کرمانشاه قیمت هر کیلو آجیل مخلوط شب یلدا در کرمانشاه را بین یک میلیون و ۹۸ هزار تا یک میلیون و ۹۶۰ هزار تومان اعلام کرد.

حمید اسفندیاری در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به قیمت انواع اقلام آجیل در کرمانشاه در آستانه شب یلدا، گفت: قیمت هر کیلو پسته بر اساس نوع آن از جمله فندقی، بادامی، کله‌قوچی، اکبری و احمدآقائی بین ۹۹۸ هزار تا یک میلیون و ۹۶۰ هزار تومان تعیین شده است.

وی قیمت هر کیلو تخمه کدو گوشتی بر اساس وارداتی و ایرانی بودن آن را نیز بین ۴۲۰ تا ۵۵۵ هزار تومان اعلام کرد و افزود: قیمت هر کیلو تخمه جاپانی نیز ۵۳۸ تا ۶۶۰ هزار تومان است.

رئیس اتحادیه آجیل و خشکبار کرمانشاه با بیان اینکه قیمت هر کیلو بادام هندی نیز یک میلیون و ۳۳۳ هزار تا یک میلیون و ۶۷۷ هزار تومان تعیین شده، خاطرنشان کرد: مغز بادام نیز بر اساس ایرانی و وارداتی بودن آن بین کیلویی یک میلیون و ۲۲۰ هزار تا دو میلیون و ۲۲۰ هزار تومان قیمت دارد.

به گفته اسفندیاری، قیمت هر کیلو انجیر خشک نیز بین ۶۷۲ هزار تا دو میلیون و ۲۳۵ هزار تومان است و مویز سیاه نیز هر کیلوگرم ۵۰۴ تا ۷۸۰ هزار تومان قیمت دارد.

وی با اشاره به قیمت ۵۰۴ تا ۶۷۲ هزار تومانی انواع کشمش، عنوان کرد: قیمت هر کیلو بادام زمینی نیز بسته به وارداتی و ایرانی بودن آن بین ۲۵۲ تا ۳۹۸ هزار تومان و تخمه آفتابگردان نیز بین ۲۴۱ تا ۳۰۸ هزار تومان است.

رئیس اتحادیه آجیل و خشکبار کرمانشاه قیمت‌های اعلام شده را با احتساب سود قانونی در خرده‌فروشان اعلام کرد و یادآور شد: تمامی واحدهای صنفی عرضه آجیل و خشکبار موظف هستند نرخ را در معرض دید عموم نصب کنند.

اسفندیاری از افزایش حدود ۸۰ درصدی قیمت انواع آجیل در بازار نسبت به شب یلدای سال قبل خبر داد و دلیلی اصلی این افزایش قیمت را نیز بالا رفتن نرخ دلار دانست.

وی عنوان کرد: با وجود آن که تمامی انواع اقلام آجیل و خشکبار حتی اقلامی مانند بادام هندی که در گذشته در بازار کمتر بود اکنون به وفور وجود دارد و هیچ کمبودی نداریم، اما قدرت خرید مردم به شدت کاهش یافته است.

رئیس اتحادیه آجیل و خشکبار کرمانشاه از تشدید نظارت بر بازار آجیل و خشکبار در آستانه شب یلدا با همراهی سایر مراجع نظارتی نیز خبر داد و گفت: شهروندان می‌توانند هر گونه تخلف را با اتحادیه آجیل و خشکبار و یا بازرسی و نظارت اصناف در میان بگذارند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha