• جمعه / ۲۸ آذر ۱۴۰۴ / ۱۹:۲۵
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 1404092818971
  • منبع : نمایندگی چهارمحال و بختیاری

فعالیت ادارات چهارمحال و بختیاری ۲۹ آذر با تأخیر آغاز می‌شود

فعالیت ادارات چهارمحال و بختیاری ۲۹ آذر با تأخیر آغاز می‌شود

ایسنا/چهارمحال و بختیاری با توجه به بارش برف و کاهش محسوس دما ساعت شروع به کار ادارات، سازمان‌ها، نهادهای دولتی و بانک‌ها فردا شنبه ۲۹ آذر از ساعت ۹ صبح خواهد بود.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی استانداری چهارمحال و بختیاری در روز جمعه ۲۸ آذر، طی اطلاعیه‌ای آمده است:

به اطلاع هم‌استانی‌های محترم می‌رساند، با توجه به بارش برف، کاهش محسوس دما و به‌منظور پیشگیری از وقوع حوادث احتمالی، همچنین ضرورت مدیریت مصرف انرژی و در راستای رفاه حال مردم عزیز، بر اساس مصوبه شورای مدیریت بحران استان، ساعت شروع به کار ادارات، سازمان‌ها، نهادهای دولتی و بانک‌ها فردا شنبه ۲۹ آذرماه از ساعت ۹ صبح تعیین می‌شود.

این تصمیم شامل دستگاه‌های امدادی، خدمات‌رسان و مراکز درمانی نیست و این مراکز طبق روال عادی به فعالیت خود ادامه خواهند داد.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha