• شنبه / ۲۹ آذر ۱۴۰۴ / ۱۴:۲۴
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1404092919505
  • خبرنگار : 50160

مدیرکل غله استان زنجان: ۱۱۷ نانوایی نان کامل در استان فعال است

مدیرکل غله استان زنجان: ۱۱۷ نانوایی نان کامل در استان فعال است

ایسنا/زنجان مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان از گسترش واحدهای پخت نان کامل در استان خبر داد و گفت: در راستای اصلاح الگوی مصرف، ارتقای سلامت جامعه و توسعه تولید نان سالم، مجوز فعالیت ۳۶ واحد نانوایی جدید برای پخت نان کامل صادر شده است.

ولی‌الله زمانی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: براساس مصوبات کارگروه گندم، آرد و نان استان، اکنون ۱۱۷ واحد نانوایی در استان زنجان با استفاده از آرد کامل، اقدام به تولید و عرضه نان کامل می‌کنند. از این تعداد، ۲۷ واحد از سال ۱۴۰۳ به‌تدریج وارد چرخه تولید نان کامل شده‌اند و ۵۴ واحد نیز از آبان‌ ماه امسال فعالیت خود را آغاز کرده‌اند.

وی با اشاره به نوع نانوایی‌ها، گفت: در حال حاضر ۱۱۰ واحد سنگک‌پزی، ۶ واحد لواش‌پزی و یک واحد تافتان‌پزی در استان با استفاده از آرد کامل، نان کامل به شهروندان عرضه می‌کنند.

او در تشریح توزیع جغرافیایی این واحدها، اظهار کرد: از مجموع ۱۱۷ نانوایی فعال، ۹۳ واحد در شهرستان زنجان، ۲۰ واحد در شهرستان خدابنده، سه واحد در شهرستان ابهر و یک واحد در شهرستان طارم فعالیت دارند.

زمانی با تأکید بر اهمیت نان کامل در ارتقای سلامت عمومی، تصریح کرد: این اقدام در چارچوب سیاست‌های کلان دولت برای بهبود کیفیت نان و افزایش سلامت جامعه انجام شده و مجوز پخت نان کامل برای تمامی واحدهای سنگک‌پزی شهر زنجان از طریق سامانه یکپارچه مدیریت آرد کشور صادر شده است.

وی ادامه داد: مجوز خرید آرد کامل با سبوس‌گیری پنج درصد پس از اعلام آمادگی نانوایی‌ها و بررسی شرایط فنی، بهداشتی و زیرساختی آن‌ها صادر می‌شود.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان با اشاره به قیمت نان کامل، گفت: براساس مصوبه کارگروه گندم، آرد و نان استان، قیمت‌ها در دستگاه‌های کارتخوان نانینو ثبت شده و بر این اساس، قیمت نان کامل لواش ۱۱۴۰ تومان، سنگک ۴۶۰۰ تومان و تافتان ۲۸۵۰ تومان تعیین شده است.

وی با اشاره به ارزش تغذیه‌ای نان کامل، خاطرنشان کرد: نان کامل به دلیل دارا بودن فیبر و ریزمغذی‌های بیشتر، نقش مؤثری در پیشگیری از بیماری‌های گوارشی، دیابت و چاقی دارد و توسعه تولید و عرضه آن از اولویت‌های مهم حوزه سلامت عمومی و امنیت غذایی استان به شمار می‌رود.

زمانی بر ضرورت نظارت مستمر و میدانی دستگاه‌های مسئول از جمله اتاق اصناف و سازمان صنعت، معدن و تجارت استان برای تضمین کیفیت تولید و صیانت از سلامت شهروندان تأکید کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha