• یکشنبه / ۲۸ دی ۱۴۰۴ / ۱۳:۱۰
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 1404102815167
  • خبرنگار : 50294

استاندار کردستان: باید همە ظرفیت‌های استان را در راستای حل مشکلات مردم بە کار گیریم

استاندار کردستان: باید همە ظرفیت‌های استان را در راستای حل مشکلات مردم بە کار گیریم

ایسنا/کردستان استاندار کردستان گفت: باید همە ظرفیت‌های استان را در راستای حل مشکلات مردم بە کار گیریم و باید بە مردم این اطمینان را بدهیم کە از هیچ تلاشی برای حل مشکلات آنان کوتاهی نخواهیم کرد.

آرش زرەتن لهونی امروز یکشنبە ۲٨ دی در مراسم تکریم و معارفە بازرس کل استان کردستان اظهار کرد: تکریم ارباب رجوع و رسیدگی به امور مردم همیشه باید سرلوحه کار مدیران اجرایی و دستگاەها باشد.

وی افزود: همه باید تلاش کنیم تا مشکلات مردم شریف و نجیب استان را به حداقل برسانیم، اگرچە شاید نتوانیم همه مشکلات و خواسته‌های مردم را پاسخگو باشیم، اما باید بەگونەای کار کنیم کە مردم این اطمینان رو داشته باشند که ما از همه ظرفیتی که در اختیار داریم برای حل مشکلات آنان استفادە خواهیم کرد.

استاندار کردستان اضافە کرد: یکی از معضلات و مشکلات اصلی مردم، مشکلات اقتصادی و معیشتی است، بە همین منظور در استان کردستان قرارگاه اقتصادی پیش‌بینی و تشکیل شده است و ما همه تلاش خود را بە کار بردەایم که از ظرفیت‌هایی که در استان مرزی کردستان وجود دارد، برای تامین کالاهای اساسی مردم بهره ببریم.

زرەتن لهونی ادامە داد: قرارگاه اقتصادی در استان کردستان تشکیل شدە و همە در این مجموعە در تلاش‌اند تا با هم‌افزایی از این ظرفیت خوبی که در اختیار داریم، برای تامین نیازهای مردم در حوزه کالاهای اساسی استفاده کنیم.

وی ادامە داد: کردستان یک استان مرزی است و این اطمینان را به مردم عزیز خواهیم داد تا به هر میزان کالای اساسی نیاز استان باشد آن را از طریق اقلیم کردستان عراق تامین کنیم.

استاندار کردستان بیان کرد: شخص رئیس جمهور نیز دستور دادند تا از ظرفیت مرزها در استان‌های مرزی برای تامین نیازهای مردم استفادە شود.

وی در ادامە بیان کرد: امیدواریم رویکرد بازرسی کل استان همچنان بر پیشگیری باشد تا کمترین مشکل را در استان کردستان داشتە باشیم.

استاندار کردستان: از همە ظرفیت‌ها برای حل مشکلات مردم استفادە می‌کنیم

نظارت‌ها در استان کردستان با نگاە حمایتی همراە است

در ادامە این جلسە حجت‌الاسلام والمسلمین سید حسین حسینی رئیس کل دادگستری استان کردستان گفت: یکی از رسالت‌های اساسی دستگاە قضا در کشور و در هر استان موضوع نظارت است.

وی اظهار کرد: در استان کردستان سعی بر این است کە نظارت‌ها همراە با حمایت و با محوریت ظرفیت‌ها، سیاست‌ها، مشکلات و مسائل کلان ملی و  استانی باشد.

حجت‌الاسلام حسینی ادامه داد: البتە اینکە گفتە می‌شود نگاە‌ها از نظارت و بازرسی بە سمت حمایت تغییر کرد، مانع از ورود و برخورد جدی و قانونی با متخلفان نشدە است.

وی اضافە کرد: اگر حمایت و تعامل همەجانبە دادگستری کل استان با سازمان‌های تابعه در دستگاە قضایی از جملە بازرسی وجود نداشتە باشد نە بازرسی در وظایف خود موفق خواهد بود و نە دادگستری.

استاندار کردستان: از همە ظرفیت‌ها برای حل مشکلات مردم استفادە می‌کنیم

هرکجا توسعه کمتر باشد، فساد بیشتر است

در ادامە این مراسم محمد امین حیدری بازرس کل جدید استان کردستان گفت: یکی از موضوعات مهم و پذیرفتە شدە در سراسر دنیا این است کە در هرکجای دنیا توسعە وجود نداشتە باشد، بدون شک فساد بیشتر است.

حیدری ادامە داد: زمانی کە ما در استانی هستیم کە یکی از اصلی‌ترین اهداف آن توسعە است، اولین کلیدی کە برای توسعە باید دنبال کنیم، مبارزه با فساد است.

وی افزود: خوشبختانە تا بە امروز توفیقات خوبی در زمینە مبارزه با فساد در استان صورت گرفتە است.

حیدری بیان کرد: ما خود را مکلف و متعهد بە حفظ و صیانت از سرمایەهای کشور می‌دانیم و یکی از اولویت‌های ما مبارزە با فساد مالی و اداری است.

استاندار کردستان: از همە ظرفیت‌ها برای حل مشکلات مردم استفادە می‌کنیم

تغییر نگاە از بازرسی و مچ‌گیری بە نظارت یکی از اقدامات مجموعە بازرسی استان است

در ادامە عیسی هواسی، بازرس کل سابق استان کردستان گفت: از ابتدای خدمت خود در استان کردستان، ابتدا آسیب‌ها و مسائل استان را رصد و نظام مسائل استان تدوین و بررسی شد.

هواسی اظهار کرد: در طول خدمت خود مسئله کلان استان شناسایی و هر سال چهار الی پنج مسئله را مورد بررسی و پیگیری قرار دادیم.

وی افزود: در ابتدا ظرفیت‌هایی همچون مرز مشترک با اقلیم کردستان، ظرفیت‌ معادن و کشاورزی و متعاقب آن چالش‌ها و مسائل استان شناسایی و احصا شد و برای هر یک از چالش‌ها و ظرفیت‌ها راهکارهایی را ارائه و پیگیری کردیم.

هواسی ادامە داد: در مقابل چالش‌ها نبود زیرساخت‌های مرزی و ترانزیتی و در مقابل ظرفیت بزرگ معادن ما با معضل خام فروشی، عدم پرداخت حقوق دولتی مواجە بودیم کە همە تلاش خود را برای رفع آن‌ها بە کار بردیم.

وی اضافە کرد: تلاش ما در این مدت براین بود که نگاه رو از بازرسی به نظارت و از دستگیری و مچ‌گیری به سمت کمک‌رسانی بە دستگاەها تغییر دهیم.

هواسی اظهار کرد: تقویت نگاە حمایتی مدیران دستگاەها در کنار مدیر بودن یکی از راهبردهایی بود کە ما در این مدت آن را اجرایی کردیم و گاهی این همراهی چنان بود کە از کسوت نظارت و بازرسی خارج و در کسوت یک مدیراجرایی قرار می‌گرفتیم.

وی بیان کرد: استفادە از ظرفیت شورای دستگاە نظارتی برای حل مسائل استان نیز یکی دیگر از مسائلی بود کە ما به جد آن را پیگیری و اجرایی کردیم.

هواسی ادامە داد: تفاوت مصوبات ما با برخی از استان‌ها بە این دلیل بود کە مصوبات ما مصوبات عملیاتی و در راستای کمک بە دستگاەهای اجرایی بود.

وی در ادامە بە همکاری و همپوشانی با مجموعە شورای قضایی استان اشارە کرد و گفت: در سال جاری ۵۰ مورد گزارش از طریق مدیرکل دادگستری استان بە ما ارجاع و پیگیری شد.

در پایان این مراسم از خدمات عیسی هواسی بازرس کل سابق استان تقدیر و محمد امین حیدری به عنوان بازرس کل جدید استان کردستان معرفی شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha