• دوشنبه / ۲۹ دی ۱۴۰۴ / ۱۳:۱۵
  • دسته‌بندی: آذربایجان غربی
  • کد خبر: 1404102915823
  • خبرنگار : 50136

مدیر شعب بانک مسکن استان اعلام کرد

اعطای ۱۴۷۵میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه ازدواج در آذربایجان غربی

اعطای ۱۴۷۵میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه ازدواج در آذربایجان غربی

ایسنا/آذربایجان غربی مدیر شعب بانک مسکن آذربایجان‌غربی گفت: طی ۹ ماهه امسال ۴۳۹ فقره تسهیلات قرض الحسنه ازدواج به مبلغ ۱۴۷۵ میلیارد ریال پرداخت شده است. 

ایمانی دوشنبه ۲۹ دی در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به هشتاد و هفتمین سالگرد تاسیس بانک مسکن، با بیان اینکه از ۱۱۷۷ شعبه فعال بانک مسکن کشور، ۴۱ شعبه در استان فعال است، افزود: از شعب فعال استان، ۱۵ شعبه در مرکز استان، ۱۷ شعبه در جنوب و ۹ شعبه در شمال استان مشغول فعالیتهای بانکی هستند. 

وی با اشاره اهم اقدامات بانک مسکن استان در بازه زمانی چهار سال گذشته گفت: در این بازه زمانی ۲۳۹۶ فقره وام قرض الحسنه ازدواج به مبلغ ۴۸۰ میلیارد ریال پرداخت شده است. 

ایمانی با بیان اینکه ۹۵ درصد تسهیلات این بانک به حوزه مسکن تعلق دارد، اظهار کرد: رفع دغدغه مسکن و خانه دار شدن مردم از وظایف بانک مسکن است و ارتقای کیفیت خدمات و تقویت اعتماد عمومی در شعب این بانک دنبال می‌شود. 

مدیر شعب بانک مسکن استان با اشاره به اهم فعالیتهای بانک مسکن در استان، پروژه‌های مساکن مهر را فعالیتی شاخص و عمده این بانک اعلام کرد و گفت: تسهیلات مسکن مهر برای ۶۸ هزار واحد با رقمی بالغ بر ۱۲ هزار میلیارد ریال پرداخت شده است. 

وی با اشاره به پرداخت تسهیلات قرض الحسنه اشتغالزایی برای کمیته امداد، بهزیستی، بنیاد شهید و ایثارگران به تعداد ۷۸۰ فقره، به مبلغ ۷۱۲ میلیارد ریال، اظهار کرد: تسهیلات قرض الحسنه فرزند آوری، به تعداد ۱۸۵۰ فقره به مبلغ هزار میلیارد ریال، تسهیلات قرض الحسنه ودیعه همسکن کمیته امداد، بهزیستی نیز به تعداد ۸۵۱ فقره، به ارزش ۴۱۶ میلیارد ریال وتسهیلات خرید و ساخت مسکن برای بنیاد شهید استان به تعداد ۴۰۲ به مبلغ ۱۲۱۸ میلیارد ریال پرداخت شده است. 

مدیر شعب بانک مسکن استان بااشاره به تسهیلات نوسازی بافت فرسوده نیز گفت: در این حوزه ۱۱۷ فقره به مبلغ ۹۴۰ میلیارد ریال تسهیلات تعلق گرفته است. 

وی بااشاره به اعطای تسهیلات نوسازی مساکن زلزله زده خوی و سلماس افزود: در حوزه شهری و روستایی به تعداد ۸۵۹۳ فقره تسهیلات به مبلغ ۸۶۱۳ میلیارد ریال اعطا شده است. 

ایمانی با اشاره به اینکه تسهیلات اعطایی بخش مشارکت مدنی، امور مبادله‌ای و قرض الحسنه از ابتدای سال جاری تا پایان آذر، ۸۶۹۹ فقره، به مبلغ ۲۱ هزار میلیارد ریال بوده، گفت: در خصوص پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن، بانک مسکن تنها بانکی است که با ۳۵ درصد حائزین شرایط به تعداد ۱۰ هزار و ۸۳۸ فقره به مبلغ ۴۲ هزار میلیارد ریال عقد قرارداد کرده که بیش از ۳۲ هزار میلیارد ریال پرداخت شده است. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha