• سه‌شنبه / ۳۰ دی ۱۴۰۴ / ۱۱:۱۹
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 1404103016390
  • خبرنگار : 71956

رئیس مرکز بازرسی وزارت کار:

هیچ برند تولیدی طرف قرارداد با طرح کالابرگ نیست/ کارمزدی وجود ندارد

هیچ برند تولیدی طرف قرارداد با طرح کالابرگ نیست/ کارمزدی وجود ندارد

به گفته رئیس مرکز بازرسی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی هیچ برند تولیدی طرف قرارداد با طرح کالابرگ نیست، بلکه طرف قرارداد با فروشگاه‌هاست و کارمزدی نیز وجود ندارد.

به گزارش ایسنا، سجاد سنگسری - رئیس مرکز بازرسی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی - در نشست خبری شورای اطلاع‌رسانی دولت درباره طرح بهبود معیشت مردم گفت: نزدیک به دو هفته از طرح بهبود معیشت می‌گذرد و وزارت تعاون توانسته نزدیک به ۸۰ میلیون نفر را طی این مدت پوشش دهد که در دو روش کالابرگ ارائه می‌شود؛ در روش اول مردم می‌توانند به فروشگاه‌های مربوطه مراجعه و به ازای هر نفر تا یک میلیون تومان کالای معیشتی خریداری کنند.

وی افزود: در روش دوم که طی روزهای گذشته برنامه‌ریزی و ارائه شد، براساس کد دستوری اعلام شده و شامل ۹ قلم کالا می‌شود و هر فرد با پرداخت ۳۰۰ تا ۳۵۰ هزار تومان می‌تواند آن بسته را خریداری کند و تا پایان فروردین ماه سال آینده قیمت ۹ قلم ثابت خواهد ماند و تا شب گذشته ۶۶ میلیون نفر از مردم توانسته‌اند از اعتبار کالابرگی استفاده کنند.

رئیس مرکز بازرسی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی گفت: مسئولیت تنظیم بازار بر عهده وزارت خانه های صمت، جهاد کشاورزی و دادگستری است، با این حال بازرسین وزارت رفاه در این رابطه نیز اگر فروشگاهی تخلف کند و قیمت‌های متفاوت از قیمت واقعی ارائه دهد، پیگیری برای قطع دستگاه پز فروشگاهی انجام می‌دهند.

او در پاسخ به سوالی مربوط به برندهای تولیدی گفت: هیچ برندی طرف قرارداد با طرح کالابرگ نیست و طرف قرارداد با فروشگاه‌هاست و در این طرح هیچگونه کارمزدی وجود ندارد.

وی در باره دهک‌بندی یارانه گفت: اعتراضاتی در باره نحوه دهک بندی وجود دارد و قرار شده کسانی که یارانه آنها قطع شده است در اعتبار سنجی جدید دوباره اعتبار سنجی خود را انجام دهند و بخشی از افراد که در دهک ۹ و ۱۰ از دریافت یارانه منع شده بودند می‌توانند دوباره یارانه دریافت کنند.

ادامه دارد

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
امروز ۱۴:۴۹

باسلام ،ما با سه فرزند نه یارانه داریم نه سبد کالا ،هرچی وارد سایت هم میشم نمیشه ثبت نام کرد و به دهک بندی اعتراض کرد ؟حتی سبد کالا هم بهمون ندادن چرا؟به همه سبد کالا دادن بدون ثبت نام ،نمیدونم چرا ب ما سبد ندادن