به گزارش ایسنا به نقل از پلیس البرز در روز سهشنبه ۳۰ دی، سرهنگ رسول جلیلیان با اعلام این خبر گفت: در پی وصول پرونده شکایت به این پلیس با موضوع برداشت غیر مجاز ۴۸۴ میلیون ریالی از حساب به روش اسکیمر ، مراتب به صورت ویژه در دستور کار کارشناسان پلیس فتا استان قرار گرفت.
وی با بیان اینکه بلافاصله بررسی موضوع در دستورکار کارشناسان پلیس فتا قرار گرفت، افزود: در بررسیهای اولیه مشخص شد که برداشت به صورت اینترنتی نبوده و متهمان به صورت فیزیکی از طریق دستگاه پوز اقدام به خرید طلا کردهاند.
این مقام انتظامی ادامه داد: ماموران با انجام اقدامات پلیسی هویت هر دو متهم این پرونده را شناسایی و در عملیاتهای جداگانه آنان را دستگیر کردند.
سرهنگ جلیلیان اظهار کرد: ماموران در بازرسی از مخفیگاه متهمان سه دستگاه اسکیمر، یک عدد قاب خالی اسکیمر، ۶۰ عدد کارت بانکی کپی شده با رمز و رسید اخذ موجودی، دو دستگاه گوشی موبایل و یک دستگاه پرینتر چاپ لیبل بر روی کارت بانکی خام را کشف کردند.
وی خاطرنشان کرد: متهمان پرونده با استفاده از دستگاه اسکیمر طرح پوز با ترفند راننده تاکسی اینترنتی، اقدام به کپی کارتهای بانکی ۳۷۹ نفر از شهروندان کرده بودند .
رئیس پلیس فتا استان البرز با اشاره به ادامه تحقیقات بر روی این پرونده تصریح کرد: تاکنون ۲۱ نفر از مال باختگان این پرونده شناسایی و مجموع کلاهبرداری صورت گرفته بیش از هفت میلیارد ریال برآورد میشود و تلاش برای شناسایی سایر مال باختگان این پرونده نیز همچنان ادامه دارد.
سرهنگ جلیلیان در پایان به شهروندان توصیه کرد: هنگام خرید حتما خودشان اقدام به وارد کردن رمز کارت بانکی کرده و از اعتماد بی جا به افراد جدا خودداری و در صورت مشاهده موارد مشکوک موضوع را در اسرع وقت با تماس با تلفن ۱۱۰ با پلیس در میان بگذارند.
انتهای پیام


نظرات