• پنجشنبه / ۲ بهمن ۱۴۰۴ / ۱۶:۴۶
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 1404110200902
  • خبرنگار : 50673

فرمانده انتظامی بندرلنگه خبر داد

ناکامی قاچاقچیان سوخت در بندرلنگه / کشف ۲۰ هزار لیتر گازوئیل قاچاق

ناکامی قاچاقچیان سوخت در بندرلنگه / کشف ۲۰ هزار لیتر گازوئیل قاچاق

ایسنا/هرمزگان فرمانده انتظامی شهرستان بندرلنگه از کشف ۲۰ هزار لیتر گازوئیل قاچاق و ناکامی قاچاقچیان سوخت در این شهرستان خبر داد.

سرهنگ محمد محمدحسنی اظهار کرد: ماموران پلیس آگاهی این شهرستان در ادامه طرح مبارزه با قاچاق کالا و ارز حین گشت زنی در روستای بندر معلم یک بارانداز و محل دپو سوخت را در یکی از مناطق ساحلی منطقه شناسایی و موضوع را در دستور کار قرار دادند.

وی افزود: ماموران ضمن هماهنگی با مقام قضایی با تشکیل چند تیم عملیاتی به محل اعزام ودر بازرسی از بارانداز مورد نظر مقدار ۲۰ هزار لیتر گازوئیل قاچاق که قاچاقچیان به طرز ماهرانه در مخازن فلزی و پلاستیکی در زیر زمین تعبیه کرده بودند ، کشف و ضبط کردند.

 محمد حسنی ارزش سوخت‌های کشف شده در این عملیات را بنا به اعلام نظر کارشناسان اقتصادی ۹ میلیارد و ۸۵۰ میلیون ریال اعلام و اظهار کرد : در این رابطه پرونده تشکیل و جهت سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی ارسال و ضمن شناسایی عاملان قاچاق تلاش ماموران برای بازداشت متهمان ادامه دارد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی پلیس هرمزگان در روز پنجشنبه دوم بهمن، وی ضمن قدردانی از همکاری شهروندان با پلیس تصریح کرد: از آنجایی که یکی از مهمترین وظیفه نیروی انتظامی مبارزه با قاچاق کالا و ارز است، پلیس بدون هیچ گونه چشم‌داشتی به صورت شبانه روز و با اقتدار در این مسیر با اقتدار گام بر می دارد.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha