• جمعه / ۳ بهمن ۱۴۰۴ / ۲۰:۵۳
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1404110301365
  • خبرنگار : 30147

معاون رئیس جمهور: چرخه تولید در خراسان رضوی با حمایت از واحدهای راکد احیا می‌شود

معاون رئیس جمهور: چرخه تولید در خراسان رضوی با حمایت از واحدهای راکد احیا می‌شود

ایسنا/خراسان رضوی معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری، با تأکید بر احیای واحدهای تولیدی راکد در سطح خراسان رضوی گفت: با توجه به اختیارات و دستورالعمل‌های ابلاغی، این معاونت آمادگی دارد تمام واحدهایی که به‌ صورت واقعی امکان فعال شدن مجدد را دارند، احیا کرده و به چرخه تولید بازگرداند تا ضمن کاهش نرخ بیکاری، میزان تولید استان نیز افزایش یابد.

عبدالکریم حسین‌زاده 3 بهمن در حاشیه سفر به شهرستان تایباد در جمع خبرنگاران افزود: در تلاش هستیم که در راستای تحقق اهداف رئیس جمهور مبنی بر صداقت و شفافیت با مردم و کارآمدی در عمل روبرو شویم.

وی بیان کرد: در مقام عمل مدنظر رئیس جمهور مبنی بر ایجاد این معاونت و سیاست‌گذاری کلان و راهبری توسعه روستایی و مناطق کم برخوردار تشکیل شده است تا صدای مظلومیت ساکنان روستاها، حاشیه‌نشینان و مناطق محروم و کم برخوردار باشد.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری، با بیان اینکه در بازدیدی که از روستای پشته داشتم، نمونه عینی از تلاش‌های تولیدی در این منطقه را مشاهده کردم. در یکی از کارگاه‌های این روستا، دو گروه از بانوان مشغول به کار بودند؛ گروهی با استفاده از دستگاه‌های مدرن و تازه ساخته شده فرت بافی داشتند و روزانه ۴ تا ۵ حوله می‌بافتند، در حالی که بانوان دیگری که با دستگاه‌های دستی کار می‌کردند، به دلیل سختی کار و آسیب‌های جسمی، در طول روز تنها قادر به تولید یک عدد حوله بودند. مشاهده این تفاوت چشمگیر، ایده‌ای را در ذهن ما شکل داد.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری اظهار کرد: در راستای حمایت از کارآفرینی و به ‌ویژه مشاغل خانگی، طرحی را در استان خراسان رضوی کلید زده‌ایم که هدف آن جایگزینی دستگاه‌های فرت بافی دستی با دستگاه‌های مکانیکال و مدرن است.

وی گفت: با هماهنگی‌های انجام شده از سوی شهرستان‌هایی همچون تایباد، تربت‌جام، نیشابور، خواف و سایر مناطق فعال در این حوزه، این معاونت آمادگی دارد تا از محل تسهیلات در اختیار خود، تعویض تا سقف ۵ هزار دستگاه را آغاز کند تا با افزایش بهره‌وری و تولید، اشتغال پایدار برای این افراد فراهم گردد.

حسین‌زاده  خاطرنشان کرد: دو محور مهم دیگر نیز در این استان دارای اهمیت ویژه‌ای است؛ موضوع زعفران و ابریشم که این معاونت آمادگی کامل دارد تا با هدف‌گذاری بازار نهایی و ایجاد اشتغال پایدار، در این مسیر گام بردارد.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری در ادامه تصریح کرد: در حوزه زیرساخت‌ها، از آموزش گرفته تا سایر موارد، آمادگی کامل داریم تا در کنار استان قرار بگیریم و سطح برخورداری استان را به درجات بالاتری ارتقا دهیم.

موضوع کولبری در کمیسیون تخصصی مطرح می‌شود

وی ادامه داد: همچنین موضوع «کولبری» یکی از مطالبات جدی مردم بود که خوشبختانه در قانون مبادلات مرزی که اخیراً به تصویب دولت و مجلس رسید و آیین‌نامه اجرایی آن تدوین شد، مورد توجه قرار گرفته است.

حسین‌زاده گفت: شهرستان‌ها و استان‌های برخوردار را در این قانون مشخص کرده‌ایم و اکنون منتظر مکاتبات استاندار خراسان رضوی هستیم تا این درخواست را در کمیسیون تخصصی مطرح و از آنجا به هیئت دولت ببریم.

وی افزود: بخش عظیمی از مناطق کم‌برخوردار که به‌ طور طبیعی مناطق مرزی هم هستند، وظیفه داریم برای ایجاد اشتغال پایدار، امیدآفرینی و ماندگاری این عزیزان در مرزها بکوشیم. بر این اساس، مقرر شد مکاتبات، مستندات و اسناد مربوطه تدوین و در اختیار ما قرار گیرد تا در کمیسیون و در صورت امکان در هیئت دولت، تصمیمات مقتضی برای حل این مشکل اتخاذ شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha