• شنبه / ۴ بهمن ۱۴۰۴ / ۱۰:۳۸
  • دسته‌بندی: هوش مصنوعی
  • کد خبر: 1404110401556
  • خبرنگار : 71604

دسترسی نوجوانان به شخصیت‌های هوش مصنوعی «متا» متوقف شد

دسترسی نوجوانان به شخصیت‌های هوش مصنوعی «متا» متوقف شد

«متا» دسترسی نوجوانان به شخصیت‌های هوش مصنوعی را پیش از انتشار نسخه جدید اپلیکیشن‌های خود متوقف کرد.

به گزارش ایسنا، شرکت «متا»(Meta) دیروز اعلام کرد که دسترسی نوجوانان به شخصیت‌های هوش مصنوعی خود را در سطح جهانی در همه اپلیکیشن‌هایش متوقف می‌کند. این شرکت خاطرنشان کرد که تلاش‌های خود را متوقف نمی‌کند، اما می‌خواهد نسخه به‌روزرسانی‌شده‌ای را از شخصیت‌های هوش مصنوعی برای نوجوانان توسعه دهد.

به نقل از تک کرانچ، این اقدام چند روز پیش از روزی صورت گرفته که در آن قرار است پرونده‌ای علیه متا در نیومکزیکو به دادگاه برود. این شرکت در آن پرونده‌ به عدم تلاش برای محافظت از کودکان در برابر سوءاستفاده جنسی در اپلیکیشن‌های خود متهم شده است. روز پنجشنبه گزارشی منتشر شد مبنی بر این که متا تلاش کرده است تا کشف اطلاعات مربوط به تأثیر رسانه‌های اجتماعی بر سلامت روان نوجوانان را محدود کند.

متا در ماه اکتبر، پیش‌نمایشی را از کنترل والدین روی شخصیت‌های هوش مصنوعی ارائه داد که به والدین و سرپرست‌ها امکان می‌دهد تا موضوعات را زیر نظر داشته باشند و دسترسی به شخصیت‌های خاصی را مسدود کنند. متا اعلام کرد که والدین می‌توانند گفت‌وگو با شخصیت‌های هوش مصنوعی را به طور کامل خاموش کنند. قرار بود این ویژگی‌ها امسال منتشر شوند، اما این شرکت اکنون شخصیت‌های هوش مصنوعی را به طور کامل برای نوجوانان غیر فعال کرده است و در عین حال، شخصیت‌های هوش مصنوعی را به نسخه جدیدتری به‌روزرسانی می‌کند.

مقامات متا گفتند از والدین شنیده‌اند که آنها خواهان اطلاعات و کنترل بیشتری بر تعامل نوجوانان خود با شخصیت‌های هوش مصنوعی هستند و به همین دلیل تصمیم گرفته‌اند که این تغییرات را اعمال کنند.

این شرکت در حال افزایش سخت‌گیری بر دسترسی نوجوانان به محتوای هوش مصنوعی در اپلیکیشن‌های خود است. متا در ماه اکتبر، ویژگی‌های کنترل والدین را در اینستاگرام نیز راه‌اندازی کرد و بر سفارشی‌سازی تجربه نوجوانان در تعامل با هوش مصنوعی در اپلیکیشن‌های خود تمرکز داشت. این ویژگی‌ها دسترسی نوجوانان را به موضوعات خاصی مانند خشونت شدید، برهنگی و استفاده از مواد مخدر محدود می‌کنند.

این شرکت در یک پست وبلاگ نوشت: از هفته‌های آینده، نوجوانان دیگر نمی‌توانند به شخصیت‌های هوش مصنوعی در اپلیکیشن‌های ما دسترسی داشته باشند تا زمانی که نسخه به‌روزرسانی‌شده آماده شود. این محدودیت شامل هر کسی خواهد شد که تولد نوجوانی خود را جشن گرفته است و همچنین افرادی که ادعا می‌کنند بزرگسال هستند، اما ما براساس فناوری پیش‌بینی سن خود، آنها را نوجوان تشخیص می‌دهیم.

متا اضافه کرد که وقتی شخصیت‌های جدید هوش مصنوعی را عرضه کند، آنها دارای کنترل‌های داخلی برای والدین خواهند بود. این شرکت اعلام کرد که شخصیت‌های جدید، پاسخ‌های متناسب با سن را ارائه خواهند داد و به موضوعاتی مانند آموزش، ورزش و سرگرمی خواهند پرداخت.

شرکت‌های رسانه‌ اجتماعی تحت نظارت شدید نهادهای نظارتی هستند. به غیر از پرونده نیومکزیکو، متا هفته آینده نیز با محاکمه‌ای روبه‌رو خواهد شد که در آن به ایجاد اعتیاد به رسانه‌های اجتماعی متهم شده است. انتظار می‌رود «مارک زاکربرگ»(Mark Zuckerberg)، مدیرعامل متا پس از آغاز محاکمه به عنوان شاهد در این پرونده حضور یابد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha