نعمت الله کوهستانی در گفتوگو با ایسنا گفت: در جریان رصد حفاظتی مأموران یگان حفاظت منابع طبیعی، کارگاه چوببری که در سه سوله مجزا بصورت غیرمجاز اقدام به تبدیل و دپو چوب آلات جنگلی قاچاق میکرد، شناسایی شد.
وی افزود: با اخذ دستور از مقام قضایی، مأموران یگان حفاظت منابع طبیعی با همراهی نماینده پلیس امنیت اقتصادی مستقر در ادارهکل منابع طبیعی مازندران - ساری و مأموران انتظامی و عوامل حفاظتی مجری طرح حفاظت جنگل (صنایع چوب و کاغذ مازندران) از این کارگاه بازرسی کردند و در جریان بازرسی از این کارگاه، چوب جنگلی قاچاق از جنس راش و توسکا و از نوع تخته کشف شد.
سرپرست اداره منابع طبیعی و آبخیزداری آمل، با بیان اینکه در برآورد اولیه، متراژ محموله قاچاق مکشوفه بیش از ۱۰ مترمکعب تخمین زده می شود، تصریح کرد: با دستور مقام قضایی، محموله قاچاق مکشوفه به همراه دستگاهها و تجهیزات تبدیل چوب آلات و یک دستگاه خودروی وانت مزدا توقیف و به پارکینگ منتقل و هر سه سوله و کارگاه پلمب شد.

کوهستانی گفت: متاسفانه عوامل قاچاق چوب از صحنه متواری شدند، اما تلاشها برای بازداشت آنان و شناسایی همدستان و دیگر عوامل قطع درختان جنگلی ادامه دارد.
سرپرست اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان آمل با قدردانی از حمایتهای دستگاه قضایی و انتظامی در برخورد با متخلفان حوزه منابع طبیعی، افزود: یگان حفاظت منابع طبیعی در مقابله با قاچاق چوب قاطع عمل خواهد کرد.

بیش از ۳۰۰ هزار هکتارجنگل ومرتع، سطح حوزه استحفاظی اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان آمل است.
انتهای پیام


نظرات