• سه‌شنبه / ۷ بهمن ۱۴۰۴ / ۱۶:۴۳
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1404110703821
  • منبع : نمایندگی فارس

/اخبار کوتاه پلیس فارس/

حمله با قمه به موکب عزاداری و دستگیری مخلان در شیراز/ انهدام باند سارقان

حمله با قمه به موکب عزاداری و دستگیری مخلان در شیراز/ انهدام باند سارقان

ایسنا/فارس در اخبار کوتاهی که از سوی مرکز اطلاع‌رسانی پلیس فارس در اختیار رسانه‌ها قرار گرفته است، اخباری نظیر حمله با قمه به موکب عزاداری و دستگیری مخلان در شیراز، کشف دستگاه فلزیاب، دستگیری سارقان و... مشاهده می‌شود.

فرمانده انتظامی شیراز، سه‌شنبه هفتم بهمن گفت: پنج نفر از مخلان نظم و امنیت که با قمه اقدام به تخریب یک موکب عزاداری و سرقت تجهیزات آن کرده بودند، دستگیر شدند.

اسماعیل زراعتیان اظهار کرد: در بامداد ۱۹ دی‌ماه و در پی تماس با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر تعرض پنج نفر ناشناس با قمه و چاقو به یک اکیپ پاکبان عوامل شهرداری، تخریب یک موکب عزاداری و سرقت تجهیزات آن و همچنین ایجاد راهبندان برای خودروهای عبوری در یکی از خیابان‌های شیراز، بلافاصله بررسی موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران پلیس قرار گرفت.

وی افزود: ماموران کلانتری ۲۲ آزادگان تحقیقات خود را آغاز و با انجام اقدامات فنی موفق شدند هر پنج نفر متهم را شناسایی و با هماهنگی قضایی آنها را در مخفیگاهشان دستگیر کنند.

فرمانده انتظامی شیراز با اشاره به اینکه در بازرسی از مخفی‌گاه متهمان انواع سلاح سرد از نوع قمه و شمشیر، وسایل سرقت شده از موکب، ابزار دست‌ساز جهت مسدود سازی خیابان و مقابله با نیروهای نظامی و امنیتی کشف شد، گفت: افراد مذکور پس از تشکیل پرونده تحویل مرجع قضایی شدند.

زراعتیان بیان کرد: پلیس به منظور ایجاد امنیت اجتماعی مردم در سطح جامعه، با تمام توان با قانون‌شکنان و افراد مخل نظم و امنیت برخورد می‌کند و از شهروندان درخواست می‌شود در صورت مشاهده هرگونه ناهنجاری مراتب را از طریق تلفن ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

برگشت امید به تشکیل زندگی یک زوج جوان با تلاش پلیس شیراز

فرمانده انتظامی شیراز همچنین از کشف جهیزیه سرقت شده یک زوج جوان به ارزش ۴۰ میلیارد ریال و دستگیری سارق منزل در عملیات ماموران کلانتری ۱۸ ولیعصر خبر داد.

زراعتیان بیان کرد: در بامداد ۲۸ دی‌ماه در پی وقوع سرقت جهیزیه یک زوج جوان در منزلی مسکونی در محدوده کلانتری ۱۸ ولیعصر شهرستان شیراز، بررسی موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران پلیس قرار گرفت.

وی افزود: مأموران کلانتری ۱۸ ولیعصر با اقدامات فنی و پلیسی، محل اختفای وسایل نو عروس را شناسایی و پس از هماهنگی قضایی به محل اعزام و وسایل مسروقه از جمله یخچال، گاز، ظرف شویی و ... را کشف کردند.

این مقام انتظامی با اشاره به اینکه کارشناسان ارزش اموال مسروقه را ۴۰ میلیارد ریال برآورد کردند، گفت: در این خصوص یک نفر سارق دستگیر و تلاش برای دستگیری همدستان وی ادامه دارد.

زراعتیان از شهروندان درخواست کرد هرگونه اخبار و اطلاعات در زمینه فعالیت سارقان و برهم‌ زنندگان نظم و امنیت عمومی و افراد مشکوک را از طریق تماس با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اطلاع دهند. 

کشف فلزیاب و ردیاب فاقد مجوز در سرچهان

فرمانده انتظامی شهرستان سرچهان از کشف دو دستگاه فلزیاب و ردیاب خبر داد.

محمدجواد اسلامی‌مهر بیان کرد: ماموران پاسگاه انتظامی باغ صفا با اقدامات فنی از خبری مبنی بر کاوش توسط فردی ناشناس در یکی از محله‌های سرچهان، بلافصله بررسی موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.

وی افزود: ماموران سریعا به محل مورد نظر اعزام و به شخصی مشکوک و پس از بررسی به عمل آمده از کوله پشتی وی، ۲ دستگاه فلزیاب و ردیاب فاقد مجوز همراه با متعلقات مربوطه را کشف کردند.

فرمانده انتظامی سرچهان با بیان اینکه کارشناسان ارزش اموال مکشوفه را ۲ میلیارد ریال برآورد کردند، گفت: در این خصوص متهم دستگیر برای سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی شد. 

دستگیری اعضای باند سارقان با اعتراف به ۲۸ فقره سرقت در بیضا

فرمانده انتظامی شهرستان بیضا از دستگیری سارقان با اعتراف به ۲۸ فقره انواع سرقت خبر داد.

علی‌اکبر کریمی بیان کرد: در پی وقوع چندین فقره سرقت از باغات و مزارع کشاورزی در سطح حوزه استحفاظی و افزایش نارضایتی شهروندان، شناسایی و دستگیری سارقین در دستور کار ماموران انتظامی قرار گرفت.

وی افزود: ماموران پلیس تحقیقات خود را آغاز و موفق شدند در این خصوص پنج نفر سارق را شناسایی و آنان را دستگیر کنند.

فرمانده انتظامی بیضا با بیان اینکه سارقان در بازجویی فنی و تخصصی به ۲۸ فقره سرقت از باغات و مزارع کشاورزی اعتراف کردند، تصریح کرد: همشهریان ضمن تجهیز اماکن خود به تجهیزات بازدارنده و ایمنی، در حفظ و نگه‌داری اموال خود همواره کوشا باشند و هرگونه موارد مشکوک را از طریق تلفن ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند. 

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha