• شنبه / ۱۱ بهمن ۱۴۰۴ / ۱۰:۵۹
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1404111105726
  • خبرنگار : 50199

مدیرکل آموزش و پرورش مازندران اعلام کرد

اجرای ۲۲ عنوان برنامه دهه فجر در بیش از ۴ هزار مدرسه مازندران

اجرای ۲۲ عنوان برنامه دهه فجر در بیش از ۴ هزار مدرسه مازندران

ایسنا/مازندران مدیرکل آموزش و پرورش مازندران با تأکید بر رسالت این نهاد در تبیین منصفانه و دقیق دستاوردهای انقلاب برای نسل جوان و نوجوان، از اجرای ۲۲ عنوان برنامه دهه فجر در ۴ هزار و ۱۳۵ مدرسه استان خبر داد و گفت: استفاده از ظرفیت تشکل‌های دانش‌آموزی محور اصلی برنامه‌های امسال است.

فریدون کلبادی‌نژاد شنبه ۱۱ بهمن در تشریح برنامه‌های آموزش و پرورش مازندران در ایام دهه فجر در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: در دنیایی که نسل نوجوان و جوان بیش از هر زمان دیگری با فضای مجازی و اینترنت مواجه است، ارائه تحلیل درست، دقیق و منصفانه از واقعیت‌ها و چشم‌اندازها یک رسالت جدی برای آموزش و پرورش محسوب می‌شود.

وی افزود: مبنای کار ما در دهه فجر امسال، عملیاتی‌کردن این رسالت با استفاده حداکثری از ظرفیت تشکل‌های دانش‌آموزی است و برنامه‌ها در قالب فعالیت‌های فرهنگی، هنری و قرآنی طراحی شده‌اند تا دانش‌آموزان با گوش شنوا و نگاه آگاه در این مسیر همراه شوند.

مدیرکل آموزش و پرورش مازندران با اشاره به نقش دانش‌آموزان در دفاع از میهن گفت: در جام اقتدار ایران، ۳۴ دانش‌آموز شهید جنگ ۱۲ روزه گرامی داشته می‌شوند و این برنامه با مشارکت ۵۰۰ مدرسه در سطح استان برگزار خواهد شد.

کلبادی‌نژاد از نواخته‌شدن زنگ دهه فجر ساعت ۸ صبح خبر فردا ۱۲ بهمن داد و افزود: این مراسم به‌صورت همزمان در مدارس استان و همچنین در مدرسه عشایری شهید حسینی نژاد روستای دیبا، بندپی غربی بابل برگزار می‌شود. همچنین ۷۰۰ مدرسه با عنوان «نمایشگاه مدرسه انقلاب» به همت انجمن‌ها و اتحادیه‌های دانش‌آموزی فعالیت خواهند داشت.

وی ادامه داد: ۳۵۰ مدرسه نیز میزبان همایش «یاوران انقلاب» خواهند بود و جشنواره پرچم و با هدف پاسداشت هویت ایرانی ـ اسلامی برگزار می‌شود که آثار برتر آن مورد تقدیر قرار می‌گیرد.

مدیرکل آموزش و پرورش مازندران با اشاره به برنامه‌های قرآنی دهه فجر گفت: آیین تجلیل از نخبگان قرآنی تحت عنوان «کاروان نور» روز ۱۷ بهمن‌ماه در مصلی‌های سراسر استان و در قالب نمایشگاه برگزار می‌شود.

کلبادی‌نژاد از برپایی نمایشگاه «ایرانِمون» در مدارس فنی‌وحرفه‌ای خبر داد و افزود: دانش‌آموزان این مدارس دستاوردهای مهارتی و فنی خود را در قالب نمایشگاه‌های دهه فجر به نمایش خواهند گذاشت.

وی همچنین به توسعه زیرساخت‌های آموزشی اشاره کرد و گفت: در راستای طرح توسعه عدالت آموزشی، ۲۰ پروژه فرهنگی ـ آموزشی شامل ۱۰۴ کلاس درس با اعتباری بالغ بر ۳۰۰ میلیارد تومان در دهه فجر افتتاح می‌شود. پیش از این نیز ۳۴ مدرسه در هفته دولت به بهره‌برداری رسیده بود.

مدیرکل آموزش و پرورش مازندران از اجرای طرح‌های «حامی»، «شمیم»، «همت» و برنامه‌های مرتبط با بازار کار استان و آموزش‌های فنی‌وحرفه‌ای خبر داد و تصریح کرد: اردوگاه‌های هدفمند دانش‌آموزی با رویکرد کاهش آسیب‌های اجتماعی نیز در این ایام فعال خواهد بود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: در مجموع ۲۲ عنوان برنامه دهه فجر در ۴ هزار و ۱۳۵ مدرسه، در ۳۳ شهرستان استان مازندران اجرا می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha