• شنبه / ۱۱ بهمن ۱۴۰۴ / ۱۴:۵۷
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 1404111106006
  • منبع : سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان

 رئیس سازمان حمایت اعلام کرد

تشدید بازرسی‌ها برای تنظیم بازار رمضان و نوروز

تشدید بازرسی‌ها برای تنظیم بازار رمضان و نوروز

 رئیس سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان اعلام کرد: همزمان با نزدیک شدن به ماه مبارک رمضان و ایام نوروز ۱۴۰۵، طرح ویژه بازرسی و نظارت بر بازار کالا و خدمات با هدف ایجاد آرامش در بازار و حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان در سراسر کشور اجرا می‌شود.

به گزارش ایسنا به نقل از سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان، حسین فرهیدزاده با اشاره به تاکید دولت بر ساماندهی بازار و جلوگیری از تخلفات اقتصادی گفت: این طرح با همکاری همه دستگاه‌های نظارتی از جمله سازمان تعزیرات حکومتی، وزارت صنعت، معدن و تجارت، وزارت جهاد کشاورزی و اتاق‌های اصناف، از ۱۱ بهمن ۱۴۰۴ تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۵ به اجرا درخواهد آمد.

وی افزود: در این طرح، نظارت مستمر بر تمام مراحل تولید، تأمین و عرضه کالاها انجام می‌شود تا با پدیده‌هایی مانند گران‌فروشی، احتکار، کم‌فروشی و امتناع از عرضه کالا برخورد قاطع صورت گیرد و بازار اقلام پرمصرف خانوار به‌صورت ویژه رصد شود.

رئیس سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان با تاکید بر اهمیت تامین به‌موقع کالاها، به‌ویژه همزمان با اجرای طرح کالابرگ، تصریح کرد: استفاده از سامانه‌های هوشمند نظارتی مانند سامانه جامع تجارت و سامانه جامع انبارها، نقش مهمی در شفافیت بازار و شناسایی سریع تخلفات خواهد داشت.

فرهیدزاده همچنین خاطرنشان کرد: رویکرد اصلی در اجرای این طرح، همکاری و هماهنگی کامل دستگاه‌های اجرایی در استان‌ها با مدیریت استانداری‌هاست تا از همه ظرفیت‌های موجود برای نظارت مؤثر بر بازار استفاده شود.

وی در پایان تاکید کرد: از مردم انتظار می‌رود در صورت مشاهده هرگونه کمبود کالا یا افزایش غیرمنطقی قیمت‌ها، موضوع را از طریق مسیرهای قانونی گزارش دهند تا برخورد لازم با متخلفان در کوتاه‌ترین زمان ممکن انجام شود و آرامش بازار در ایام رمضان و نوروز حفظ شود. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
امروز ۱۵:۵۸

آخه کدوم نظارتتون جواب داده تا حالا؟