• جمعه / ۱۷ بهمن ۱۴۰۴ / ۱۳:۴۲
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1404111709658
  • خبرنگار : 30147

اعلام جزئیات جدید آغاز فاز اجرایی طرح کالابرگ الکترونیکی توسط وزیر تعاون

اعلام جزئیات جدید آغاز فاز اجرایی طرح کالابرگ الکترونیکی توسط وزیر تعاون

ایسنا/خراسان رضوی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی جزئیات جدیدی از آغاز فاز اجرایی طرح کالابرگ الکترونیکی را تشریح کرد و از اتصال این طرح به سامانه‌های اینترنتی بزرگ ملی خبر داد.

احمد میدری امروز ۱۷ بهمن، در حاشیه سفر به شهرستان گناباد در جمع خبرنگاران اظهار کرد: فاز جدید طرح کالابرگ از روز گذشته آغاز به کار کرده و ساختار جدید آن بر پایه اتصال به سامانه‌های اینترنتی بنا شده است.

او بیان کرد: تاکنون سه سامانه بزرگ ملی به این طرح پیوسته‌اند و سایر سامانه‌ها نیز می‌توانند به این مجموعه ملحق شوند تا مردم بتوانند کالاهای مشمول طرح را با قیمت مصوب، مستقیماً درب منزل تحویل بگیرند.

وی گفت: یکی از نکات مهم در طرح جدید اصلاح رویه‌هایی بود که موجب نارضایتی شهروندان شده بود. طرح جدید بر اساس قیمت مصوب و تنوع کالا اجرا می‌شود.

اعلام جزئیات جدید آغاز فاز اجرایی طرح کالابرگ الکترونیکی توسط وزیر تعاون

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: قبلاً تعدادی از فروشندگان، افراد را ملزم می‌کردند که به جای انتخاب اقلام اعلام شده در طرح کالابرگ، خرید کالاهای دیگری مانند شوینده‌ها را انجام دهند؛ این الزام مردم به خرید کالا یا برند خاصی نادرست بوده است.

وی با تأیید بر اینکه این رویه موجب نارضایتی گسترده‌ای شده است، گفت: برخی از فروشندگانی که بیش از ۱۵۰ مورد تخلف از این دست داشتند، شناسایی شده و با آن‌ها همکاری کنار گذاشته شده و غیرفعال شده‌اند.

میدری ابراز امیدواری کرد که با اجرای طرح جدید که امکان انتخاب کالا و برند را با حفظ قیمت مصوب فراهم می‌آورد و کالا را درب منزل تحویل می‌دهد، این اقدام مورد رضایت حداکثری مردم قرار گیرد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: در سفر به شهرستان گناباد، توسعه ظرفیت‌های صنعتی منطقه، به‌ ویژه در بخش تولید لبنیات و رفع موانع واحدهای تولیدی فعال، به عنوان محورهای اصلی مورد بررسی قرار گرفت.

وی با اشاره به بررسی موضوعات متعدد در این سفر، توسعه صنعت شیر ایران را یکی از اولویت‌های مهم در منطقه گناباد برشمرد و با اذعان به ظرفیت بالای تولید شیر در این شهرستان که محصولات آن به سایر شهرها نیز ارسال می‌شود، اظهار کرد: برای تقویت این زنجیره تولید، راهکارهای عملیاتی تدوین شده است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرد: با توجه به ظرفیت تولید شیر در این منطقه، مقرر شد که یا کارخانه فعلی شیر در گناباد توسعه یابد، یا اینکه یکی از کارخانه‌های تعطیل ‌شده در منطقه را تملک کرده و سهام آن خریداری شود تا در حوزه جمع‌آوری و توسعه صنعت لبنیات، این اقدام مهم به سرانجام برسد.

اعلام جزئیات جدید آغاز فاز اجرایی طرح کالابرگ الکترونیکی توسط وزیر تعاون

وی همچنین با اشاره به بازدیدهای میدانی صورت گرفته از واحدهای صنعتی فعال شهرستان، بر وجود مشکلات در این واحدها تأکید کرد و افزود: مشکلاتی در واحدهای صنعتی مورد بازدید وجود داشت که با اتخاذ تمهیدات لازم، به ‌ویژه در زمینه ارائه تسهیلات و اصلاح تعهدات ارزی، تلاش خواهیم کرد تا موانع موجود را برطرف سازیم و شاهد رونق و پایداری تولید در این بخش باشیم.

میدری اظهار کرد: در حوزه تعاونی مسکن فرهنگیان و همچنین در زمینه خطوط اعتباری، برای شهرستان درخواست‌هایی مطرح شده که به طور ویژه پیگیری می‌شود. امیدواریم در دهه فجر بتوانیم نقشی در کاهش مشکلات اقتصادی مردم منطقه و ایران ایفا کنیم.

ایجاد اولین پالایشگاه غلات شرق کشور، افتتاح فاز دوم کارخانه نشاسته، افتتاح پروژه مسکن ۵۲ واحدی شهرک بهارستان، افتتاح طرح توسعه کشتارگاه صنعتی طیور شرکت تعاونی مرغداران با سرمایه‌گذاری بیش از ۴۰۰ میلیارد تومان و اشتغال مستقیم ۱۲۰ نفر، بازدید از طرح توسعه یک کارخانه شیر، افتتاح طرح توسعه کشت و صنعت از جمله برنامه‌های وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به گناباد بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha