• جمعه / ۱۷ بهمن ۱۴۰۴ / ۲۱:۲۹
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1404111709856
  • خبرنگار : 50225

شهردار تاکید کرد

لزوم جلوگیری از ورود آب به منازل شهروندان اهواز در بارندگی پیش رو

لزوم جلوگیری از ورود آب به منازل شهروندان اهواز در بارندگی پیش رو
آبگرفتگی در اهواز

ایسنا/خوزستان شهردار اهواز با اشاره به آمادگی شهرداری و دیگر دستگاه‌های خدمت‌رسان برای مدیریت بارندگی‌های پیش رو گفت: ورود آب به منازل مردم، خط قرمز است‌.

حجت‌الله دهدشتی در گفت‌وگو با ایسنا با تاکید بر لزوم آمادگی و هم‌افزایی مدیران شهری برای مدیریت آب‌های سطحی با توجه به پیش‌بینی بارندگی برای فردا ۱۸ بهمن‌ماه اظهار کرد: شاید از گذشته ناهماهنگی بین برخی مدیران شهری وجود داشته و منجر به بروز مشکلاتی برای مردم شده است در حالی که هدف همه ما خدمت به مردم است.

وی افزود: برای اینکه اهواز همدل در حد یک واژه تبلیغاتی نباشد باید همه در کنار هم باشیم. در این شرایط بین آبفا، شهرداری و دستگاه‌های دیگر مرزبندی وجود ندارد و همه باید با مردم خدمت کنیم و پاسخگو باشیم.

شهردار اهواز گفت: باید مانند دوره‌های قبلی میزان آسیب‌پذیری را سطح‌بندی کنیم و در مناطقی که ممکن است آبگرفتگی منازل یا آبگرفتگی زیاد معابر رخ دهد، مشخص شوند و بر این اساس آمادگی داشته باشیم. باید با آسیب‌شناسی، از گذشته درس بگیریم.

دهدشتی با اشاره به کاهش ماندآب نسبت به سال‌های قبل، بیان کرد: باید تلاش شود زحمت ناشی از این رحمت، برای مردم ایجاد نشود. ورود آب به منازل مردم، خط قرمز است‌. از سوی دیگر باید مدت ماندآب در معابر کاهش یابد.

وی با تاکید بر حضور میدانی مدیران شهری ادامه داد: برخی از مشکلات، مربوط به زیرساخت‌هاست اما برخی مشکلات به جد، رفتاری است و باید نیروها به خوبی توجیه شوند و آمادگی لازم را داشته باشند.

دهدشتی با تاکید بر لزوم کاهش زمان امدادرسانی‌ها و اورهال ترانس‌های برق در نزدیکی ایستگاه‌های پمپاژ گفت: باید توجه شود بسیاری از پمپ‌ها با برق کار می‌کنند در نتیجه هر قطعی برق یا تاخیر در اتصال مجدد برق منجر به آبگرفتگی می‌شود و امیدواریم نیروهای برق در کنار ما در میدان مستقر باشند.

شهردار اهواز بیان کرد: همچنین قبل از بارندگی‌ها باید خطوط باقی مانده لایروبی شوند. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha