• سه‌شنبه / ۲۸ بهمن ۱۴۰۴ / ۰۹:۴۷
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1404112816625
  • خبرنگار : 50616

رئیس کمیته امداد آمل: عمده مشکل مددجویان آملی کمیته امداد امام(ره) مسکن است

رئیس کمیته امداد آمل: عمده مشکل مددجویان آملی کمیته امداد امام(ره) مسکن است

ایسنا/مازندران رئیس اداره کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان آمل، عمده مشکلات مددجو و نیازمند زیر پوشش این نهاد در این شهرستان را تامین مسکن اعلام کرد.

فریبرز نیکوکار شامگاه دوشنبه ۲۷ بهمن در حاشیه جشن لذت لبخند در آستانه مباه مبازک رمضان، در گفت‌وگو با ایسنا گفت: در حال حاضر بیش از هزار و ۲۵۰ خانوار شهری زیر پوشش کمیته امداد امام خمینی آمل قرار دارند با توجه به شرایط سخت اقتصادی تامین و پرداخت اجاره بها با مشکل جدی مواجه هستند.

وی با بیان اینکه از ابتدای امسال تاکنون ۸ واحد خانه با همکاری خیرین و بسیج سازندگی سپاه در شهرستان آمل ساخته و تحویل خانوارهای بدون مسکن کمیته امداد آمل شد، تصریح کرد: ۱۵ واحد خانه نیز برای مددجویان بی‌خانه این شهرستان در دست ساخت است که برای تکمیل این تعداد برای ساخت مسکن به حدود ۲۰ میلیارد تومان نیاز است.

رئیس اداره کمیته امداد امام خمینی آمل تامین جهیزیه و هزینه‌های معیشتی خانواده‌های زیر پوشش این نهاد را از دیگر مشکلات پیش روی این اداره در قبال مددجویان اعلام کرد.

نیکوکار، برگزاری جشن لذت لبخند یا حضور خیرین شهرستان آمل در آستانه ماه مبارک رمضان را همراهی و مشارکت خیرین در تامین بخشی از نیازهای مددجویان کمیته امداد امام خمینی در این شهرستان اعلام کرد و افزود: این جشن مطابق سنوات گذشته توسط کمیته امداد شهرستان آمل در آستانه ماه مبارک رمضان و سال نو در قالب جشن گلریزان و در قالب برنامه جشن لذت لبخند برگزار شد.

 وی ادامه داد: تمرکز این برنامه بر طرح قرض ماندگار و کمک به صندوق قرض الحسنه امداد ولایت است تا با هدف کمک به نیازمندان واقعی جامعه و گسترش فرهنگ قرض نیکو راه اندازی شده است. با پرداخت وام خرد برای مصارفی مانند پرداخت هزینه‌های درمانی، تحصیلی، معیشتی، مسکن و غیره به اقشار ضعیف جامعه اقدام می‌شود.

 رئیس اداره کمیته امداد آمل با اشاره به اینکه این طرح با استقبال بسیار خوب مددجویان زیر پوشش مواجه شده است، تصریح کرد: محدودیت اعتبارات در این طرح و استقبال مددجویان باعث ایجاد طولانی شدن نوبت دریافت تسهیلات شده است.

نیکوکار اضافه کرد: به منظور تقویت صندوق و سهم بری بیشتر شهرستان آمل از اعتبارات مرکز نیاز به مساعدت خیرین است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر یکی از ظرفیت‌های منحصر بفرد این صندوق تخصیص ۲ برابری اعتبارات مرکز به ازای مشارکت خبرین است، اضافه کرد: در ازای آن می‌توان وام خرد قرض‌الحسنه بدون سود و کارمزد و با اقساط تا ۵۰ ماهه به نیازمندان ارائه کرد.

شهرستان حدود ۴۲۰ هزار نفری آمل دارای بیش از هفت هزار خانوار زیر پوشش کمیته امداد است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha