سه‌شنبه ۵ آبان ۱۴۰۵ | ۲۲:۲۶
منبع: نمایندگی کردستان
تأکید بر اصلاح ترافیک، مناسب‌سازی و جلوگیری از توسعه نامتوازن قروه در طرح جامع شهر

تأکید بر اصلاح ترافیک، مناسب‌سازی و جلوگیری از توسعه نامتوازن قروه در طرح جامع شهر

کردستان (ایسنا) - فرماندار قروه گفت: کاهش تصادفات، ساماندهی ترافیک، مناسب‌سازی معابر برای افراد دارای معلولیت و جلوگیری از توسعه نامتوازن از جمله موضوعاتی است که در روند تدوین طرح جامع شهر قروه مورد تأکید قرار گرفته است.

مرتضی جوانمردی، سه‌شنبه ۵ آبان، در جلسه کمیسیون زیرساخت و حمل‌ونقل مطالعات طرح جامع شهر قروه که در فرمانداری شهرستان برگزار شد، با تأکید بر ضرورت توجه به نیازهای واقعی شهروندان، اظهار کرد: تصمیم‌های مربوط به آینده شهر باید بر اساس ظرفیت‌های موجود و نیازهای پیش‌رو گرفته شود و توسعه شهری نباید بدون توجه به زیرساخت‌ها دنبال شود.

وی با اشاره به وضعیت ترافیک و ایمنی معابر، بر ضرورت کاهش تصادفات درون‌شهری، ساماندهی ترافیک و بازنگری در نحوه استقرار سرعت‌کاه‌ها تأکید کرد و تأمین پارکینگ و سرویس‌های بهداشتی عمومی را نیز از نیازهای شهری دانست.

 فرماندار قروه همچنین مناسب‌سازی فضاهای شهری برای افراد دارای معلولیت را مورد تأکید قرار داد و گفت: معابر و خدمات عمومی باید به گونه‌ای طراحی شوند که امکان استفاده همه شهروندان از آنها فراهم باشد.

جوانمردی مدیریت مصرف آب و جلوگیری از هدررفت، توزیع متوازن فضای سبز، ساماندهی پسماند و تعیین تکلیف محل استقرار و فعالیت باربری‌ها را از دیگر موضوعات مرتبط با آینده شهر عنوان کرد.

وی همچنین بر ضرورت جلوگیری از انبوه‌سازی بی‌رویه تأکید کرد و افزود: توسعه ساختمانی باید متناسب با ظرفیت زیرساخت‌های شهر باشد تا از ایجاد مشکلات جدید در آینده جلوگیری شود.

در این جلسه، مسائل مربوط به شبکه معابر، حمل‌ونقل، خدمات عمومی و ظرفیت‌های توسعه قروه بررسی شد و بر اولویت‌بندی نیازهای شهری و استفاده از مطالعات کارشناسی در تدوین طرح جامع تأکید شد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها