• دوشنبه / ۲۵ اسفند ۱۴۰۴ / ۱۹:۲۳
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد مطلب: 1404122513283

نوجوانان تبریز با پرچم ایران و لباس مدرسه به یاد کودکان میناب

نوجوانان تبریز با پرچم ایران و لباس مدرسه به یاد کودکان میناب

ایسنا/آذربایجان شرقی نوجوانان تبریز روز دوشنبه ۲۵ اسفند در یک اجتماع بزرگ گرد با لباس مدرسه و پرچم ایران به خیابان آمدند. این حضور، یادآور یادگیری و ایستادگی است جایی که دانش‌آموزان در کنار مردم، حضور پررنگی داشتند و سخن مشترک آنها این است که ما راه شهدا را ادامه می‌دهیم.

آنها برای انتقام‌جویی از کودکان میناب آمده‌اند. حضور نوجوانان با لباس مدرسه، پیامی روشن دارد: ما در کنار شهیدان می‌مانیم، تردید و تزلزل در دل‌هایمان راهی ندارد.

نوجوانان تبریز با این حضور، به جهان فریاد زدند که ما هستیم و بر عهد خود می‌مانیم. این اجتماع بزرگ، یادآور همبستگی و اراده‌ی مردم آذربایجان است نوجوانانی که با پرچم ایران، مسیر آینده خود را روشن کرده‌اند.

در این اجتماع کودکان با شعارهای«مرگ بر آمریکا»، «مرگ بر وطن فروش خائن» و «مرگ بر اسرائیل» خواستار انتقام خون کودکان میناب شدند.

انتهای پیام