سه‌شنبه ۲۶ اسفند ۱۴۰۴ | ۱۳:۱۶
منبع: نمایندگی همدان
ورود ۳ کامیون تجهیزات پزشکی پیشرفته به همدان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی خبر داد

ورود ۳ کامیون تجهیزات پزشکی پیشرفته به همدان

همدان (ایسنا) - رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان از ورود سه کامیون تجهیزات پزشکی پیشرفته به این استان خبرداد.

دکتر بهروز کارخانه‌ای در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: با مساعدت وزارت بهداشت و نیاز مردم به دریافت خدمات تخصصی و فوق تخصصی، سه کامیون تجهیزات پیشرفته پزشکی با اعتباری قریب به ۱۰۰۰ میلیارد ریال وارد استان شده است.

 وی افزود: پس از سالها، دستگاه سنگ شکن پیشرفته با اعتباری افزون بر ۶۰۰ میلیارد ریال خریداری و وارد استان شد که پس از نصب با تعرفه دولتی به ارائه خدمات به مردم شریف استان خواهد پرداخت.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان افزود: همچنین یک دستگاه رادیولوژی پیشرفته برای شهرستان نهاوند و یک دستگاه فیکو برای درمان بیماران چشم و تیوپ سی تی برای شهرستان تویسرکان در مجموع با اعتباری افزون‌بر ۱۰۰ میلیارد ریال خریداری و تحویل شد.

کارخانه‌ای با بیان اینکه پس از پیگیری‌های متعدد و بر اساس نیاز استان همدان دستگاه‌های ونتیلاتور و یک دستگاه آندو و کولونوسکوپ نیز با اعتباری افزون‌بر ۶۰ میلیارد ریال خریداری شده است، تصریح کرد: تمامی دستگاه‌های خریداری شده به زودی در بیمارستان های استان نصب و راه‌اندازی خواهند شد تا خدمات تخصصی و شایسته ای را به مردم عزیز ارائه دهند.

انتهای پیام 

آخرین اخبار استان ها