سعدی نقشبندی اظهار کرد: در راستای استمرار روند اجرای طرح پلاک کوبی و هویت گذاری دام زنده در شهرستان سنندج تعداد ۱۹ هزار و ۳۱۲ راس دام سنگین شامل گاو و گوساله و ۷۹ هزار و ۹۳۱ راس دام سبک پلاک کوبی شده است.
وی افزود: همچنین دو هزار و ۹۱۹ راس بز نیز در سطح روستاهای تحت پوشش مراکز جهاد کشاورزی این شهرستان هویت گذاری و پلاک کوبی صورت شده است.
بە گزارش ایسنا و بە نقل از روابط عمومی جهادکشاورزی کردستان در روز یکشنبە دوم فروردین؛ نقشبندی تصریح کرد: آغاز رسمی اجرای این طرح از آذر ماه سال ۱۳۹۸ و روند ادامه دار آن تا کنون با عاملیت اتحادیه دامداران کردستان در قالب دو اکیپ عملیاتی شرکت نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان کردستان و شرکت خدمات بیمه کشاورزی در سطح شهرستان سنندج، مشغول به انجام فعالیت هستند.
رئیس سازمان جهادکشاورزی کردستان اضافه کرد: با توجه به نظارت و بازدیدهای بعمل آمده توسط کارشناسان اداره بهبود تولیدات دامی شهرستان پیشرفت فیزیکی طرح تاکنون به میزان ۶۰ درصد است.
انتهای پیام
