• یکشنبه / ۲ فروردین ۱۴۰۵ / ۱۸:۲۱
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد مطلب: 1405010200711

آسیب به بیش از ۷۰۰ واحد مسکونی زنجان در جنگ رمضان

آسیب به بیش از ۷۰۰ واحد مسکونی زنجان در جنگ رمضان
عکس تزئینی است

ایسنا/زنجان مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان گفت: در پی وقوع جنگ دشمن آمریکایی - صهیونی، ۷۹۴ واحد در استان زنجان دچار آسیب‌دیدگی شده‌اند که از این تعداد، ۴ واحد احداثی هستند.

رضا خواجه‌ای در گفت‌وگو با ایسنا، با اعلام این خبر، افزود: از مجموع واحدهای آسیب‌دیده، ۵۷۱ واحد نیازمند تعمیرات هستند. همچنین، ۴ واحد احداثی نیز در این حادثه آسیب دیده‌اند که از این میان، ۳ واحد مربوط به فضاهای تجاری و یک واحد مسکونی است.

وی ادامه داد: بر اساس جزئیات ارائه شده، ۱۵۷ واحد مسکونی به تعمیراتی با هزینه بیش از ۲۰۰ میلیون تومان نیاز دارند. همچنین، ۱۰۶ واحد نیاز به تعمیرات جزئی با هزینه تا سقف ۲۰۰ میلیون تومان دارند. علاوه بر این، ۵۱۰ واحد صرفاً در و پنجره و شیشه‌های آن‌ها آسیب دیده و ۷۷ واحد نیز لوازم معیشتی آن‌ها خسارت دیده است.

مدیرکل بنیاد مسکن استان زنجان همچنین از ارزیابی و مقاوم‌سازی ۱۷ واحد دیگر خبر داد و تأکید کرد: کارشناسان این بنیاد در حال تلاش برای ارزیابی دقیق و بازسازی این واحدها هستند. 

خواجه‌ای تصریح کرد: این اطلاعات براساس گزارش روابط عمومی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان و تا تاریخ دوم فروردین ماه ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

انتهای پیام