• چهارشنبه / ۵ فروردین ۱۴۰۵ / ۱۳:۵۲
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد مطلب: 1405010501973

رئیس اورژانس استان اعلام کرد

جان‌ باختن ۱۸ نفر در حوادث ترافیکی و غیرترافیکی فارس/ثبت ۱۷ مورد گازگرفتگی از ابتدای نوروز

جان‌ باختن ۱۸ نفر در حوادث ترافیکی و غیرترافیکی فارس/ثبت ۱۷ مورد گازگرفتگی از ابتدای نوروز

ایسنا/فارس مدیر مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان فارس از جان‌ باختن ۱۸ نفر در پی حوادث ترافیکی و غیرترافیکی در چهارمین روز از فروردین ماه خبر داد و با اشاره به ثبت ۴ مورد جدید مسمومیت با گاز CO، بر لزوم رعایت استانداردهای ایمنی در استفاده از وسایل گرمایشی تأکید کرد.

مسعود عابد امروز چهارشنبه، پنجم فروردین در جمع خبرنگاران گفت: اورژانس کلان‌شهر شیراز و استان فارس در روز چهارم فروردین ماه ۱۴۰۵، روز پرکاری را پشت سر گذاشت. بر اساس آمارهای استخراج شده، علی‌رغم کاهش نسبی تماس‌ها و مأموریت‌ها نسبت به مدت مشابه سال گذشته، حوادث تلخ جاده‌ای و بیماری‌های حاد منجر به فوت تعدادی از هم‌وطنان شده است.

‌وی افزود: بررسی گزارش‌های امدادی نشان می‌دهد که در ۲۴ ساعت گذشته، مجموعاً ۱۸ نفر در سطح استان جان خود را از دست داده‌اند. از این تعداد، سه نفر مربوط به سوانح رانندگی (یک نفر در محدوده شهری و دو نفر در جاده‌های استان) بوده است.

‌عابد تصریح کرد: همچنین در بخش حوادث غیرترافیکی شامل بیماری‌های حاد، سقوط و سایر فوریت‌های پزشکی، متأسفانه ۱۵ نفر (۱۰ نفر در شهر و ۵ نفر در جاده‌ها) جان‌ باخته‌اند که لزوم توجه بیشتر به مراقبت‌های سلامت در ایام تعطیلات را هشدار می‌دهد.

کاهش ۹ درصدی تماس‌های امدادی با ۱۱۵ فارس

رئیس اورژانس فارس بیان کرد: در چهارمین روز از بهار، مجموعاً ۳۱۱۹ تماس با سامانه ۱۱۵ اورژانس فارس برقرار شده است که این آمار نسبت به زمان مشابه در سال گذشته، کاهش ۹ درصدی را نشان می‌دهد. این تماس‌ها منجر به انجام ۷۴۹ مأموریت امدادی شد که ۴۱۷ مورد آن در محدوده شهری و ۳۳۲ مورد در جاده‌های مواصلاتی استان بوده است.

‌وی با بیان اینکه در پی این عملیات‌ها، ۳۵۲ مصدوم و بیمار به مراکز درمانی اعزام و ۳۳۸ نفر نیز از خدمات درمان در محل بهره‌مند شدند، گفت: در این تاریخ، مأموریت هوایی توسط بالگردهای اورژانس به ثبت نرسیده است.

کاهش ۲۴ درصدی حوادث ترافیکی در جاده‌های فارس

عابد اظهار کرد: در بخش حوادث جاده‌ای و شهری، ۱۲۶ مأموریت به ثبت رسید که نشان‌دهنده کاهش ۲۴ درصدی سوانح نسبت به سال گذشته است. از این تعداد، ۶۱ مورد در جاده‌ها و ۶۵ مورد در سطح شهرها رخ داده که منجر به اعزام ۱۱۴ نفر به بیمارستان و درمان سرپایی ۳۴ نفر شده است.

‌رئیس اورژانس فارس افزود: در بخش حوادث غیرترافیکی نیز ۶۲۳ مأموریت انجام شده که این آمار نیز با کاهش ۳۷ درصدی نسبت به سال قبل همراه بوده است.

هشدار جدی درباره مسمومیت با قاتل خاموش

وی همچنین گفت: با ثبت چهار مورد جدید مسمومیت با مونوکسید کربن در تاریخ ۴ فروردین، مجموع آمار مسمومیت‌ها با این گاز سمی از ابتدای طرح سلامت نوروزی در استان فارس به ۱۷ مورد رسید.

‌عابد در پایان با توجه به برودت هوا در برخی مناطق استان، بار دیگر بر لزوم رعایت نکات ایمنی، باز بودن مسیر دودکش‌ها و عدم استفاده از وسایل گرمایشی غیر استاندارد (مانند پیک‌نیک در چادر یا فضای بسته) تأکید جدی کرد.

انتهای پیام