۱۴۰۵-۰۱-۰۶ | ۱۰:۴۷
مدیرعامل آب و فاضلاب گلستان: مصرف آب در سال تحویل جدید هم‌تراز مرداد بود

مدیرعامل آب و فاضلاب گلستان: مصرف آب در سال تحویل جدید هم‌تراز مرداد بود

گلستان (ایسنا) - مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب گلستان با بیان اینکه میزان مصرف آب در روز پایانی سال در حد ماه مرداد بوده است، گفت: با ضریب مصرف بیش از ۱.۷ درصد، مشکلی در ذخایر و تأمین آب وجود ندارد و ظرفیت کافی برای تأمین پنج هزار لیتر آب به ازای هر نفر فراهم است.

ابوالفضل رحیمی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به آمار مصرف آب در سال تحویل جدید اظهار کرد: در روز پایانی سال، حجم مصرف آب در استان گلستان به اندازه مرداد ماه سال ۱۴۰۴ بود. 

وی افزود: با وجود اینکه ضریب مصرف، در این بازه بیش از ۱.۷ درصد ثبت شده است، اما هیچ‌گونه مشکلی در ذخایر و شبکه تأمین آب ایجاد نشده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب گلستان گفت: ما توانایی تأمین حدود  پنج هزار لیتر آب به ازای هر نفر در روز را داریم که نیازهای مردم عزیز استان و به‌ویژه مسافران نوروزی را به‌خوبی پوشش می‌دهد.

وی در پایان با تاکید بر اینکه مشکلی در تامین آب شرب وجود ندارد، افزود: شماره تماس ۱۲۲ در تمام ۲۴ ساعت شبانه‌روز فعال است و همکاران ما مستقر هستند تا به مشکلات و درخواست‌های شما پاسخگو باشند.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها