عالیه زمانی کیاسری ضمن قدردانی از تلاشهای مجموعه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مازندران، اظهار کرد: مازندران در این مدت میزبان بیش از ۱۳ میلیون نفر از سراسر کشور بوده است. مدیریت مناسب ستاد خدماتدهی سفر، ساماندهی امور اسکان، دسترسیها و نیازهای اساسی مسافران، حاصل جلسات منظم، برنامهریزی دقیق و نظارتهای مستمر بوده است.
وی با اشاره به بررسی پروژههای حوزه میراث و گردشگری در ساری و میاندورود اظهار کرد: در این نشست، موضوعاتی همچون فاز دوم پارک ملل، راهاندازی سایتموزه روستایی مازندران در بخش چهاردانگه کیاسر و توجه ویژه به بناهای تاریخی، بهویژه در مجموعه فرحآباد ساری، مورد بررسی قرار گرفت.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی میراث فرهنگی مازندران در روز سهشنبه ۱۱ فروردین، نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی ابراز امیدواری کرد که با ادامه این برنامهریزیها، در سال جاری شاهد تحقق اتفاقات خوب و اثرگذار برای استان مازندران باشیم.
انتهای پیام
