فرشاد اسدی اصل رئیس دادگاه بخش الوار گرمسیری اظهار کرد: حدود هفت هکتار از اراضی بخش الوار گرمسیری که به صورت غیرقانونی در چند مزرعه از این شهر تحت کشت گیاه خشخاش بود، پس از دریافت گزارش نیروی انتظامی و دستور قضایی، تخریب شد.
وی با تاکید بر برخورد بدون اغماض با مخلان امنیت و سلامت جامعه، تصریح کرد: در این رابطه پرونده قضایی تشکیل شده و شناسایی و دستگیری عوامل اصلی و مالکان این مزارع با جدیت در حال پیگیری است.
وی از مردم بخش الوار گرمسیری درخواست کرد هرگونه گزارش در زمینه کشت یا توزیع مواد مخدر را به مراجع قضایی و انتظامی اطلاع دهند.
سجاد میرچناری دادستان عمومی و انقلاب شهرستان اندیکا نیز از کشف تقریبی ۵۰۰۰ متر مزرعه خشخاش در اندیکا خبر داد و افزود: با اقدامات اطلاعاتی، تخصصی، بهنگام مأمورین انتظامی، پلیس مبارزه با مواد مخدر و محوریت پاسگاه چلو، فرماندهی انتظامی شهرستان طی یک عملیات منسجم و هدفمند مقدار تقریبی ۵۰۰۰ متر کشت خشخاش به مقدار تقریبی ۱۱۲ هزار بوته در هشت مزرعه خشخاش شناسایی، کشف و بلافاصله امحاء شد.
به گزارش ایسنا بنا بر اعلام دادگستری کل خوزستان در روز یکشنبه ۶ اردیبهشتماه، وی گفت: برای عوامل شناسایی شده، پرونده قضایی تشکیل شده و با آنان برخورد قاطع قضایی صورت خواهد گرفت.
انتهای پیام

