محمدرضا قهرمانیان در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: درصددیم در صورت تامین اعتبار، در سال جاری، کاوش در پنج محوطه باستانی را انجام دهیم. یکی از این محوطههای باستانی محوطه دینارزاری است که امسال انجام می شود.
وی ادامه داد: انجام عملیات کاوش در محوطه باستانی ریوی از اولویتهای این اداره کل در سال جاری است. علاوه بر آن درصدد هستیم تا فصل ۷ کاوش را در منطقه ویرانشهر و فصل دوم کاوش را امام زاده مرشد انجام دهیم.
وی بیان کرد: علاوه بر آن تعدادی از محوطه نیز در محدوده سد دربند در شهرستان سملقان قرار دارد که قبل از ساخت سد باید عملیات کاوش برای نجات بخشی آثار انجام شود.
این مقام مسئول تصریح کرد: حداقل اعتبار لازم برای انجام عملیات کاوش در سال جاری به یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان نیاز است.
وی گفت: تاکنون بیش از ۵۰۰ اثر تاریخی شامل بنا، محوطه و تپه در خراسان شمالی در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.
انتهای پیام
