قاسم شریفی در گفتوگو با ایسنا ضمن تبریک روز معلم به معلمان و فرهنگیان این استان اظهار کرد: رشد فضاهای ورزشی در مدارس یکی از اولویتهای آموزش و پرورش در استان است.
وی با ابراز خرسندی از رشد سرانه ورزشی مدارس استان در دولت دکتر پزشکیان ادامه داد: طی یک سال اخیر سرانه ورزشی مدارس این استان از ۴۱ سانتیمتر به ۵۰ سانتیمتر افزایش یافته که رشد قابل قبولی است اما بر اساس برنامهریزیها تا پایان برنامه هفتم توسعه این شاخص باید به یک متر افزایش بیابد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان با اشاره به عملکرد خوب این اداره کل در حوزه معاونت تربیتبدنی و سلامت گفت: مشارکت و فعالیت بیش از ۲۰۰۰ دانشآموز هماستانی در ۳۱۵ انجمن ورزشی مدرسهمحور از مهمترین اقدامات معاونت تربیت بدنی آموزش و پرورش استان است.
شریفی از تجهیز بیش از ۵۲۰ مدرسه استان به تجهیزات ورزشی به عنوان یکی از اقدامات اساسی آموزش و پرورش استان در یک سال گذشته یاد کرد و گفت: خوشبختانه معاونت پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش همکاری بسیار خوبی با استان در تجهیز مدارس به ملزومات و تجهیزات ورزشی داشت.
مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان از احداث ۱۶ چمن مصنوعی در مدارس به عنوان یکی از اقدامات شاخص این استان در حوزه ورزش مدارس نام برد و افزود: توسعه فعالیتهای ورزشی در مدارس جدای از ارتقاء سلامت و تربیت بدنی، میتواند به بهبود یادگیری و کاهش اضطراب در جامعه دانشآموزی کمک کند.
وی با اشاره به برنامهریزیهای آموزش و پرورش استان سمنان برای بهبود فضاهای ورزشی خاطرنشان کرد: تلاش ما بر این است که به صورت متوازن به توسعه فضاهای ورزشی در مدارس سراسر استان توجه کنیم.
انتهای پیام
