دکتر محمود نوری شادکام امروز شنبه ۱۲ اردیبهشت در نامهای به دکتر ظفرقندی مقام عالی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی ضمن قدردانی از رویکرد مدبرانه و حمایتهای دولت به ویژه توجه وزارت به بهبود وضعیت معیشتی و ارتقای نظام پرداخت در حوزه سلامت، از افزایش حقوق و مزایای اعضای هیئت علمی قدردانی کرده است.
وی اضافه کرده است: بی تردید این اقدام که پس از سالها انتظار محقق شده، گامی موثر در جهت حفظ و ارتقای سرمایه انسانی، افزایش انگیزه خدمت و بهبود کیفیت خدمات آموزشی، پژوهشی و درمانی کشور به شمارمی رود ولی با این حال، سایر کارکنان خدوم و پرتلاش دانشگاه شامل نیروهای رسمی، پیمانی و قراردادی که بخش قابل توجهی از بار ارائه خدمات بهداشتی و درمانی و آموزشی را بر دوش دارند، از این افزایشها به صورت متناسب بهرهمند نشدهاند.
به گفته نوری شادکام، این امر با وجود تلاشهای صادقانه این عزیزان در شرایط مختلف، بهویژه در بحرانها و ماموریتهای خطیر نظام سلامت، موجب بروز احساس نابرابری و کاهش رضایت شغلی در میان آنان شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی یزد در ادامه از مقام عالی وزارت خواسته در صورت صلاحدید با صدور دستور اتخاذ تدابیر لازم و در چارچوب ضوابط و امکانات موجود، زمینه بهرهمندی سایر کارکنان وزارت بهداشت از افزایشهای مشابه یا متناسب فراهم کند.
نوری شادکام در پایان این نامه عنوان کرده است؛ بیتردید، تحقق این امر، ضمن تقویت حس عدالت سازمانی و انسجام درونبخشی، میتواند نقش بسزایی در ارتقاء انگیزه، بهرهوری و کیفیت خدمات در نظام سلامت ایفا کند.
انتهای پیام
