سرهنگ حسین تقیخانی، رئیس پلیس راه استان قزوین از توقیف یک دستگاه سواری پژو با ۳۲۳ میلیون ریال خلافی خبر داد و اظهار کرد: مأموران گشت پلیس راه محور قدیم «قزوین- رشت» در راستای اجرای طرح ارتقاء امنیت اجتماعی و تشدید برخورد با تخلفات رانندگی و رانندگان متخلف، یک دستگاه سواری پژو ۴۰۵ را متوقف کردند.
وی افزود: در بررسیهای انجام شده و استعلامات صورت گرفته مشخص شد، خودرو فوق سابقه تعداد متعددی تخلف رانندگی در سامانه ثبت تخلفات پلیس راهور را دارد، که ۳۲۳ میلیون ریال خلافی در این خصوص ثبت شده است.
رئیس پلیس راه استان قزوین بابیان اینکه خودرو مورد نظر توقیف و بهمنظور سیر مراحل قانونی به پارکینگ منتقل شد، خاطرنشان کرد: رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی توسط شهروندان عامل مهمی در کاهش حوادث رانندگی بوده و بیاحتیاطی در رانندگی باعث صدمه به خود و دیگران خواهد شد.
توقیف سواری پژو با ۲۰۰ میلیون خلافی
سرهنگ سید حمیدرضا موسویپور، فرمانده انتظامی شهرستان البرز از توقیف یک دستگاه سواری پژو ۲۰۶ با ۲۰۰ میلیون ریال خلافی خبر داد و اظهار کرد: مأموران پلیس راهور شهر محمدیه در راستای اجرای طرح ارتقاء امنیت اجتماعی و تشدید برخورد با تخلفات رانندگی و رانندگان متخلف، یک دستگاه سواری پژو ۲۰۶ را به دلیل تخلفات حادثه ساز متوقف کردند.
وی افزود: در بررسیهای انجام شده و استعلامات صورت گرفته مشخص شد، خودرو فوق سابقه تعداد متعددی تخلف رانندگی در سامانه ثبت تخلفات پلیس راهور را دارد که ۲۰۰ میلیون ریال خلافی در این خصوص ثبت شده است.
به گزارش ایسنا، بنا بر اعلام روابط عمومی نیروی انتظامی استان قزوین، موسویپور با بیان اینکه خودرو مورد نظر توقیف و به منظور سیر مراحل قانونی به پارکینگ منتقل شد، خاطرنشان کرد: رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی توسط شهروندان عامل مهمی در کاهش حوادث رانندگی بوده و بیاحتیاطی در رانندگی باعث صدمه به خود و دیگران خواهد شد.
انتهای پیام
