۱۴۰۵-۰۲-۲۹ | ۱۳:۴۰
تولیدکنندگان افسران جنگ اقتصادی هستند/ تشکیل کمیته ویژه برای رفع مشکلات واحدهای آسیب‌دیده

فرماندار ورامین: 

تولیدکنندگان افسران جنگ اقتصادی هستند/ تشکیل کمیته ویژه برای رفع مشکلات واحدهای آسیب‌دیده

فرماندار ویژه ورامین با اشاره به تشکیل کمیته‌ای ویژه با نمایندگی اعضای شورای تأمین برای رسیدگی به مشکلات واحدهای تولیدی متأثر از جنگ اخیر، گفت: شرایط فعلی، شرایط جنگی است و تولیدکنندگان به عنوان افسران جنگ اقتصادی محسوب می‌شوند و نباید آنها را رها کنیم.

 جلسه بررسی مشکلات واحدهای تولیدی متأثر از جنگ و حوادث اخیر، روز سه‌شنبه ۲۹ اردیبهشت‌ماه به ریاست حسین عباسی، فرماندار ویژه شهرستان ورامین و با حضور جمعی از تولیدکنندگان و اعضای شورای تأمین در سالن جلسات فرمانداری این شهرستان برگزار شد.

عباسی در این جلسه با تأکید بر ضرورت تسریع در ارائه تسهیلات بانکی و رفع موانع اداری و اجرایی، از تعیین «نماینده تام‌الاختیار» خود برای پیگیری ویژه مشکلات واحدهای تولیدی خبر داد و افزود: کمیته‌ای مرکب از نمایندگان اعضای شورای تأمین و دستگاه‌های ذیربط، موارد را یک‌به‌یک بررسی کرده و از دستگاه‌های خدمات‌رسان دعوت به عمل خواهد آمد.

وی تولیدکنندگان را «افسران جنگ اقتصادی» خواند و تصریح کرد: نگاه مجموعه مدیریتی از رهبر معظم انقلاب تا پایین‌ترین سطوح به شما عزیزان همین است؛ شما سرباز نیستید، افسر هستید. مدیران در شرایط جنگی باید قدرت ریسک و جسارت خود را افزایش دهند تا قیدوبندهای اداری را بشکنند.

فرماندار ورامین با اشاره به موضوع کشتی توسکا، این حادثه را موجب ناراحتی دانست و گفت: وقتی می‌فهمیم بخش عمده بار آن متعلق به شهرستان است، درد ما چند برابر می‌شود.

وی همچنین با عذرخواهی بابت هرگونه تأخیر در ارائه خدمات به تولیدکنندگان اظهار کرد: بعضاً ضوابط دست مدیران را بسته، اما امیدواریم با استفاده از اختیارات تفویضی دولت به استانداران و بهره‌گیری از شرایط جنگی در مهلت مناسب مشکلات را مرتفع کنیم.

عباسی در پایان ضمن قدردانی از زحمات تولیدکنندگان در حفظ سنگر تولید، خاطرنشان کرد: مشکلات تولیدکنندگان در سه سطح شهرستانی، استانی و ملی قابل پیگیری است و تمام موضوعات مطرح‌شده را به جان می‌خریم.

انتهای پیام

#

# استان ها

آخرین اخبار استان ها