• سه‌شنبه / ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۵ / ۱۳:۴۷
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد مطلب: 1405022917269

معاون استاندار اردبیل تاکید کرد

لزوم تسریع در پرداخت تسهیلات طرح‌های تولیدی اردبیل

لزوم تسریع در پرداخت تسهیلات طرح‌های تولیدی اردبیل

ایسنا/اردبیل معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل گفت: بانک‌های دولتی ۷۰ درصد و بانک‌های خصوصی ۳۰ درصد از منابع داخلی خود را باید برای تقویت تولید و پرداخت تسهیلات به این بخش اختصاص دهند.

بهروز خلیلی ۲۹ اردیبهشت در نشست کارگروه‌ تسهیلات استان اردبیل با تاکید بر تسریع در پرداخت تسهیلات طرح‌های معرفی‌شده به بانک‌ها افزود: تاخیر در پرداخت تسهیلات که منجر به افزایش هزینه‌ تمام‌ شده شود به هیچ عنوان پذیرفتنی نخواهد بود.

وی با اشاره به اینکه بانک‌ها برای پرداخت تسهیلات از محل منابع داخلی باید با دبیرخانه و دستگاه‌های مرتبط با طرح‌ها هماهنگ باشند، اضافه کرد: در سال جاری ۲۴ هزار میلیارد تومان به کسب‌وکارهای خرد اختصاص یافته که معرفی‌ها توسط دستگاه‌ها نهادها و دبیرخانه صورت گرفته است.

خلیلی به دایر شدن سامانه کات برای حمایت از پایداری اشتغال واحدها اشاره کرد و ادامه داد: واحدهای تولیدی برای دریافت تسهیلات ۲۲ میلیون تومانی به ازای هر یک از نیروی کار خود می‌توانند در این سامانه ثبت‌نام و از تسهیلات مربوط استفاده کنند.

انتهای پیام