سید عیسی سهرابی ۳۰ اردیبهشت در اختتامیه کشوری هفته سلامت که به میزبانی لرستان برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد دانشآموز جاویدالاثر، ماکان نصیری از مدرسه میناب بر ضرورت تمرکززدایی از ساختار اداری و اصالتبخشی به مدرسه به عنوان اکوسیستم محله تأکید کرد.
سهرابی یاد و خاطره شهدای دانشآموز و معلم را گرامی داشت و بهطور ویژه از دانشآموز جاویدالاثر ماکان نصیری یاد کرد.
وی با بیان اینکه خون این عزیزان، بنیان برانگیختگی ملی ماست و این فرصت تاریخی باید حفظ شود، اضافه کرد: حفظ و تداوم برانگیختگی ملی و سرمایه اجتماعی با یاد و نام شهدا، بهویژه ماکان نصیری مکانی، تجسم مییابد.
این مسئول بیان کرد: جهاد در مصرف وظیفهای همگانی، بهویژه برای معلمان، قلمداد شده است.
مدیرکل آموزش و پرورش لرستان در ادامه صحبتهایش تصریح کرد: تمرکززدایی از ساختار و اصالتبخشی به مدرسه به مثابه اکوسیستم محله است و این رویکرد که یکی از رویکردهای سه گانه امسال آموزش و پرورش لرستان است.
وی ادامه داد: تکثر مسائل زیستمحیطی و آموزشی با تمرکز اداری همخوانی ندارد؛ ما باید اختیارات را به استانها واگذار کنیم تا بتوانند متناسب با نیازها و ظرفیتهای خود عمل کنند.
سهرابی یادآور شد: مدرسه باید به عنوان جزئی از اکوسیستم محله، ارتباط گستردهای با جامعه، سمنها و دولت داشته باشد.
او گفت: این بدین معناست که مدرسه نباید صرفاً یک نهاد آموزشی بسته باشد، بلکه باید با جامعه اطراف خود پیوند عمیق خورده و به مرکزی پویا برای حل مسائل محلی تبدیل شود.
سهرابی تاکید کرد: تمرکززدایی از ساختار و اصالتبخشی به مدرسه، گامی اساسی در جهت تحقق این پیوند و توانمندسازی مدارس برای ایفای نقش مؤثرتر در جامعه است.
انتهای پیام
