کامران فرمان پور از کشف و ضبط لاشه گراز وحشی و یک بهله پرنده زنده سارگپه از متخلفین زیستمحیطی در شهرستانهای خرمآباد و پلدختر خبر داد و گفت: پرونده متخلفین به مراجع قضایی ارجاع شد.
وی بیان کرد: طی بازرسی از منزل دو نفر متخلف زیستمحیطی در شهرستانهای خرمآباد و پلدختر که برخلاف قوانین و مقررات شکار و صید، اقدام به شکار گراز وحشی و صید و زندهگیری یک بهله پرنده شکاری سارگپه کرده بودند موارد فوق کشف و ضبط شد.
مدیرکل حفاظت محیطزیست استان گفت: باتوجهبه گزارش همیاران محیطزیست مبنی بر شکار غیرمجاز چهار رأس گراز وحشی در شهرستان خرمآباد و در شهرستان پلدختر صید و زندهگیری یک بهله پرنده شکاری سارگپه توسط دو نفر متخلف، بلافاصله نیروهای یگان حفاظت محیطزیست این ادارات با کسب مجوز از مراجع قضایی و با همکاری نیروی انتظامی، اقدام به بازرسی این متخلفین کردند.
وی افزود: در این بازرسیها، از منزل یک متخلف در شهرستان خرمآباد لاشه چند رأس گراز وحشی و در شهرستان پلدختر یک بهله پرنده شکاری سارگپه زنده کشف و ضبط شد.
فرمان پور گفت: پرونده این متخلف پس از تنظیم صورتجلسه اولیه تشکیل و جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی ارجاع شد.
به گزارش ایسنا وبه نقل از محیط زیست لرستان در یکم خرداد، وی اظهار کرد: طبق ماده ۱۰ قانون شکار و صید هر گونه شکار، زندهگیری، خریدوفروش، حمل و نگهداری حیاتوحش بهصورت زنده و غیرزنده بدون مجوز سازمان محیطزیست جرم محسوب میشود و با متخلفین طبق قانون و مقررات برخورد خواهد شد.
مدیرکل حفاظت محیطزیست استان لرستان ضمن هشدار به متخلفین زیستمحیطی در خصوص عواقب هرگونه شکار و صید غیرمجاز، از همه دوستداران محیطزیست درخواست کرد در صورت مشاهده هرگونه تخلف زیستمحیطی با سامانه ۱۵۴۰ تماس و اطلاعرسانی کنند تا دراسرعوقت نسبت به پیگیری آن اقدام شود.
انتهای پیام

