۱۴۰۵-۰۳-۰۳ | ۱۴:۰۱
استاندار البرز: سوم خرداد، اوج اتحاد و مقاومت ملت ایران

استاندار البرز: سوم خرداد، اوج اتحاد و مقاومت ملت ایران

استاندار البرز گفت: ملت ایران، در طول تاریخ پر فراز و نشیب خود، همواره نشان داده است که در دشوارترین لحظات، با اتحاد و انسجام مثال‌زدنی، از آرمان‌های خود دفاع کرده و با بصیرت و هوشیاری، نقشه‌های شوم دشمنان را خنثی ساخته است.

به گزارش ایسنا، مجتبی عبداللهی سوم خرداد طی پیامی به مناسبت سالروز آزادی خرمشهر نوشت:

سوم خرداد ماه، یادآور حماسه‌ای سترگ و نقطه عطفی پرافتخار در تاریخ انقلاب اسلامی است؛ روزی که با ایثار، مقاومت و همبستگی کم‌نظیر ملت ایران، خرمشهر عزیز، نگین مقاومت، از چنگال متجاوزان آزاد شد. این پیروزی، تنها فتح یک شهر نبود، بلکه تجلی قدرت ایمان، اراده پولادین و وحدت ملی بود که دشمنان قسم خورده این سرزمین را به زانو درآورد.

امروز، در سالروز این پیروزی بزرگ، بار دیگر به یاد و خاطره شهدای گرانقدر دفاع مقدس که نامشان با جنگ رمضان و مقاومت در برابر ظلم گره خورده است، ادای احترام می‌کنیم. این مجاهدان نستوه، با نثار جان خود، اثبات کردند که مردم این سرزمین، ملتی نیستند که در برابر ظلم و استکبار سر تعظیم فرود آورند. آن‌ها اجازه نخواهند داد که این خاک پاک، این میهن سرافراز، به دست دشمنان آمریکایی-صهیونیستی بیفتد.

ملت ایران، در طول تاریخ پر فراز و نشیب خود، همواره نشان داده است که در دشوارترین لحظات، با اتحاد و انسجام مثال‌زدنی، از آرمان‌های خود دفاع کرده و با بصیرت و هوشیاری، نقشه‌های شوم دشمنان را خنثی ساخته است. حماسه سوم خرداد، اوج این اتحاد و مقاومت بود که نه تنها در جبهه‌های جنگ، بلکه در عرصه‌های فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی نیز الهام‌بخش نسل‌ها بوده و هست.

استان البرز، با داشتن مردمی ولایت‌مدار، انقلابی و سلحشور، همواره پیشگام در دفاع از آرمان‌های انقلاب و نظام بوده است. امروز نیز، در مواجهه با جنگ ترکیبی دشمنان که سعی در تضعیف روحیه ملت و ایجاد دو دستگی دارند، اهمیت هوشیاری، بصیرت و وحدت بیش از پیش نمایان است.

سوم خرداد، نماد مقاومت، پیروزی و اوج غیرت ملی ایرانیان است. ما با تکیه بر همین سرمایه‌های عظیم، یعنی ایمان، وحدت و بصیرت، آینده‌ای روشن‌تر و اقتدار بیش از پیش را برای ایران اسلامی رقم خواهیم زد. امید است که تحت زعامت و هدایت‌های داهیانه مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی)، این پرچم پرافتخار ایران اسلامی، با ظهور منجی عالم بشریت، حضرت بقیة‌الله الاعظم (عجل الله تعالی فرجه الشریف)، به اهتزاز درآید و نام ایران اسلامی همواره در اوج افتخار و سربلندی طنین‌انداز باشد.

انتهای پیام

#

# استان ها

آخرین اخبار استان ها