۱۴۰۵-۰۳-۰۴ | ۰۹:۳۲
رزمنده و آزاده دفاع مقدس: خدای خرمشهر هنوز هم با مردم ایران است

رونمایی از ۳ کتاب دفاع مقدس؛

رزمنده و آزاده دفاع مقدس: خدای خرمشهر هنوز هم با مردم ایران است

یک رزمنده و آزاده دوران هشت سال دفاع مقدس گفت: زمانی که همه دنیا با صدام بود، لطف خدا، ناممکن را ممکن کرد و خرمشهر بعد از ۵۷۸ روز آزاد شد و اکنون همان خدا و لطفش هنوز بر سر این مردم و کشور هست و خرمشهرها را آزاد خواهد کرد.

سردار محمدرضا حسنی‌سعدی شامگاه سوم خرداد در اجتماع مردم کرمان در میدان کوثر این شهر ضمن قدردانی از حضور حدود سه ماهه مردم در میدان، یاد همه شهدا به ویژه شهدای عملیات آزادسازی خرمشهر را گرامی داشت.

وی با اشاره به عملیات بیت‌المقدس بیان کرد: لشکر ۴۱ ثارالله با حدود پنج گردان نیرو در این عملیات بزرگ شرکت کرد و بعد از چهار مرحله عملیات، خرمشهر قهرمان آزاد شد.

حسنی‌سعدی از قول سپهبد صیاد شیرازی نقل کرد که عراقی‌ها برا ۶ ماه مهمات و تدارکات در خرمشهر داشتند و طول صف اسرای عملیات بیت‌اللمقدس به ۲۰ کیلومتر می‌رسید.

مدیر گلزار شهدای کرمان در ادامه بیان کرد: خرمشهر را مردان خدایی مثل حاج قاسم، خرازی، صیاد، ناصر فولادی، آب‌بر و اعتماد به نصرت الهی و توکل بر خدا آزاد کرد.

وی بیان کرد: صدام بعد از سقوط خرمشهر، فرماندهانش را دعوت کرد و آب دهان به صورتشان انداخت و به آنها توهین کرد.

حسنی‌سعدی با اشاره به توان و پشتیبانی کشورهای مختلف از صدام در جنگ هشت ساله، افزود: در ۳۴ روز محاصره خرمشهر، مردم و رزمندگان چنان مقاومت کردند که زیربنایی برای هشت سال دفاع مقدس شد و به رزمندگان و مسئولان امید داد.

وی در پایان با بیان اینکه تنها در یک روز ایستادگی خرمشهر، ۱۵۰ شهید دادیم؛ گفت: عراقی‌ها بر دیوارهای خرمشهر نوشته بودند «آمده‌ایم بمانیم» اما خداوند صدام را به ذلت کشاند.

به گزارش ایسنا، در این مراسم از سه کتاب حوزه دفاع مقدس شامل «نقش هلال احمر در دفاع مقدس» و «مطالعات استراتژیک» با حضور خانواده شهید طهماسبی، فرمانده پایگاه هوانیروز کرمان رونمایی و خانواده این شهید جنگ رمضان تجلیل شد.

انتهای پیام

#

# استان ها

آخرین اخبار استان ها