۱۴۰۵-۰۳-۰۴ | ۱۵:۱۲
اخبار طلایی از جودوکاران خراسان رضوی در کاپ آفریقا

اخبار طلایی از جودوکاران خراسان رضوی در کاپ آفریقا

دبیر هیأت جودو خراسان رضوی گفت: الیاس پرهیزکار و سبحان حکیمی جودوکاران خراسان رضوی عضو تیم ملی، در رقابت‌های کاپ آفریقا الجزایر، موفق به کسب مدال طلا شدند.

حسن دوشنگی در گفت‌وگو با ایسنا درباره عمکرد دو جودوکار خراسانی، اظهار کرد: الیاس پرهیزگار دومین مدال طلای جودوی ایران را در رقابت‌های کاچ آفریقا کسب کرد و بار دیگر توانایی‌های بالای جودوی خراسان رضوی و ایران را به نمایش گذاشت.  سبحان حکیمی نیز از استعدادهای بسیار خوب جودوی خراسان رضوی است که در تمامی رده‌های سنی عملکرد درخشانی داشته و همواره جزو قهرمانان استان و کشور بوده است.

وی ادامه داد: الیاس پرهیزگار از جمله ورزشکارانی است که طی سال‌های گذشته در رقابت‌های مختلف آسیایی و جهانی افتخارات متعددی کسب کرده و امروز می‌توان گفت مجموعه‌ای از مدال‌های معتبر را در کارنامه ورزشی خود دارد. او از استعدادهای ویژه جودوی کشور به شمار می‌رود و بدون تردید یکی از آینده‌داران اصلی این رشته در سطح بین‌المللی است.

دبیر هیأت جودو خراسان رضوی تصریح کرد: حضور در اردوهای تیم ملی و انتخاب برای اعزام به مسابقات برون‌مرزی کار ساده‌ای نیست و ورزشکار باید مراحل مختلفی را پشت سر بگذارد تا بتواند توانایی خود را اثبات کند. الیاس پرهیزگار در تمامی این مراحل موفق ظاهر شده و تقریباً در همه اعزام‌های بین‌المللی مورد توجه کادر فنی تیم ملی قرار گرفته است.

وی با اشاره به ویژگی‌های فنی و اخلاقی الیاس پرهیزگار، بیان کرد: الیاس از استایل بدنی بسیار مناسبی برخوردار است، جودوکاری تکنیکی و کاملاً فنی محسوب می‌شود و از لحاظ اخلاقی نیز یکی از بهترین ورزشکاران جودوی کشور است. اخلاق‌مداری و منش پهلوانی از ویژگی‌های برجسته او است و همین مسائل باعث شده ‌است که آینده بسیار روشنی برای او متصور باشیم.

ظرفیت الیاس پرهیزکار و سبحان حکیمی برای مدال‌آوری در المپیک

دبیر هیأت جودو خراسان رضوی ادامه داد: او اکنون در رقابت‌های رنکینگ‌دار حضور پیدا می‌کند تا بتواند امتیازات لازم برای حضور در المپیک را کسب کند و امیدواریم در آینده نزدیک با کسب سهمیه و سپس مدال المپیک، مجموعه افتخاراتش را کامل کند. مطمئن هستم که الیاس پرهیزگار می‌تواند یکی از مدال‌آوران آینده المپیک برای جودوی ایران باشد.

وی درباره ارزیابی عملکرد سبحان حکیمی پس از کسب مدال طلای رقابت‌های کاپ الجزایر، اظهار کرد: سبحان حکیمی از استعدادهای بسیار خوب جودوی خراسان رضوی است که همواره جزو قهرمانان استان و کشور بوده است. او از لحاظ فنی و تکنیکی در سطح بسیار بالایی قرار دارد و با توجه به استیل بدنی و نوع مبارزاتی که ارائه می‌دهد، آینده‌ای روشن در انتظارش خواهد بود.

دبیر هیأت جودو خراسان رضوی افزود: در یک سال اخیر، سبحان حکیمی موفق شده‌است چندین مدال برون‌مرزی کسب کند و حتی در برخی مسابقات رده جوانان نیز به مدال برسد. این موضوع نشان می‌دهد که او ظرفیت بالایی برای حضور در میادین بزرگ‌تر از جمله المپیک دارد. اگر او همین روند را ادامه دهد، در سال‌های آینده یکی از مدال‌آوران مهم جودوی ایران خواهد شد و می‌تواند برای کشور و خراسان رضوی افتخارآفرینی کند.

دوشنگی درباره برنامه‌های این هیأت برای حفظ و ارتقای سطح آمادگی ورزشکاران، به‌ویژه در رده بزرگسالان، گفت: در برنامه‌ریزی جدید تلاش کرده‌ایم همه بخش‌ها از جمله قهرمانی، آموزش، ارتقای سطح مربیان و داوران و همچنین توسعه ارتباطات بین‌المللی مورد توجه قرار بگیرد. هدف ما این است که جودوی خراسان رضوی همچنان در مسیر پیشرفت باقی بماند و افتخارات بیشتری برای استان کسب کند.

تأکید بر توسعه تعاملات بین‌المللی در برنامه هیأت جودو خراسان رضوی

دبیر هیأت جودو خراسان رضوی خاطرنشان کرد: یکی از برنامه‌های مهم ما در دوره آینده، توسعه تعاملات با کشورهای آسیای میانه و کشورهای همسایه است. در نظر داریم گفت‌وگوهایی برای اعزام تیم‌ها به این کشورها و همچنین دعوت از تیم‌ها و مربیان خارجی برای حضور در خراسان رضوی انجام دهیم تا سطح فنی جودوی استان بیش از پیش ارتقا پیدا کند.

دوشنگی تصریح کرد: در حوزه قهرمانی نیز نگاه ویژه‌ای خواهیم داشت و تلاش می‌کنیم فعالیت‌های این بخش نسبت به گذشته گسترده‌تر و جدی‌تر دنبال شود. طی چهار سال گذشته افتخارات خوبی برای جودوی خراسان رضوی به دست آمده و هدف ما این است که این روند ادامه پیدا کند و ورزشکاران بیشتری در سطح ملی و بین‌المللی بدرخشند.

دبیر هیأت جودوی خراسان رضوی با اشاره به شرایط جودوی ایران در سال‌های گذشته، بیان کرد: متأسفانه جودوی ایران حدود چهار سال از حضور در مسابقات برون‌مرزی محروم و تعلیق بود و همین مسئله باعث شد، که فرصت‌های زیادی را از دست بدهیم. دلیل این تعلیق نیز پایبندی ورزشکاران ایرانی به ارزش‌های نظام و خودداری از رویارویی با نمایندگان رژیم صهیونیستی بود. در این مدت جودوکاران ما از حضور در بسیاری از رویدادهای مهم بین‌المللی بازماندند، اما خوشبختانه با تلاش مسئولان فدراسیون و همکاری مجموعه ورزش کشور، این تعلیق برداشته شد و دوباره به عرصه مسابقات بازگشتیم.

دوشنگی ادامه داد: بعد از رفع تعلیق، جودوی خراسان رضوی توانست عملکرد بسیار خوبی داشته باشد و در این مدت بیشترین مدال‌های برون‌مرزی را کسب کند. نمونه آن رقابت‌های المپیک دانش‌آموزی بحرین بود که علیرضا نیک‌سرشت موفق شد مدال طلای آن مسابقات را به دست بیاورد. او از سرمایه‌های ارزشمند جودوی استان و از نفرات ثابت تیم ملی است؛ هرچند در حال حاضر به دلیل آسیب‌دیدگی کتف دوران درمان و ریکاوری را پشت سر می‌گذارد.

وی خاطرنشان کرد: خوشبختانه امروز جودوی خراسان رضوی در مسیر بسیار خوبی قرار گرفته و این موفقیت‌ها اتفاقی نیست. برنامه‌ریزی، پشتکار، توجه به رده‌های پایه و حمایت از استعدادها باعث شده‌ است که امروز در رده‌های مختلف سنی صاحب عنوان باشیم. ما کار را از رده نونهالان آغاز کردیم، سپس در نوجوانان به قهرمانی کشور رسیدیم و حالا ثمره آن را در رده‌های بالاتر مشاهده می‌کنیم.

دوشنگی بیان کرد: هنوز آن‌طور که باید نتوانسته‌ایم پاسخگوی شایستگی‌های این ورزشکاران باشیم و استحقاق آن‌ها بسیار بیشتر از امکانات فعلی است، اما مجموعه هیأت همواره تلاش کرده است تا کنار قهرمانان باشد. هیأت پیگیری‌های زیادی برای اعزام و حضور بیشتر ورزشکاران خراسان رضوی در اردوهای تیم ملی داشته‌اند و خوشبختانه امروز تعداد زیادی از جودوکاران استان در سطح ملی مطرح هستند.

وی تصریح کرد: جودوی خراسان رضوی در سال‌های اخیر رشد قابل توجهی داشته است. سال گذشته پس از ۱۸ سال توانستیم در رده بزرگسالان روی سکوی کشوری قرار بگیریم و تیم استان در رقابت‌هایی با حضور ۳۴۰ جودوکار از سراسر کشور عنوان سوم را کسب کرد. این موفقیت‌ها حاصل برنامه‌ریزی، تداوم در استعدادیابی و توجه به رده‌های پایه است و امیدواریم در سال‌های آینده شاهد افتخارات بیشتری از جودوکاران خراسان رضوی در میادین آسیایی، جهانی و حتی المپیک باشیم.

انتهای پیام

#

# استان ها

آخرین اخبار استان ها