۱۴۰۵-۰۳-۰۵ | ۱۷:۴۴
منبع: نمایندگی لرستان
آموزش و توانمندسازی خانواده‌ها، کلید مقابله با کشت گیاهان ممنوعه

مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری لرستان مطرح کرد:

آموزش و توانمندسازی خانواده‌ها، کلید مقابله با کشت گیاهان ممنوعه

مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری لرستان بر ضرورت تمرکز بر آموزش‌های پیشگیرانه و ارائه راهکارهای اقتصادی جایگزین برای مقابله با کشت گیاهان ممنوعه تأکید کرد.

فاطمه ایرانی ۵ خرداد در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر که امروز با حضور مسئولان استانی برگزار شد، با بیان اینکه مقابله با این پدیده نیازمند یک رویکرد چندجانبه و فرهنگی است، اظهار کرد: پیشگیری از کشت گیاهان ممنوعه صرفاً یک اقدام انتظامی نیست، بلکه فرآیندی است که باید از بستر خانواده‌ها آغاز شود.

وی در ادامه با اشاره به نقش حیاتی آموزش در تغییر رویکردها تصریح کرد: ما باید با تعریف برنامه‌های آموزشی هدفمند برای مادران، دانش‌آموزان و سایر اعضای خانواده، آگاهی جامعه را نسبت به تبعات این معضل افزایش دهیم.

ایرانی یادآور شد: هدف ما این است که با فرهنگ‌سازی، خانواده‌ها را به مروجین فعال در حوزه مبارزه با کشت گیاهان ممنوعه تبدیل کنیم.

وی همچنین به اهمیت مسائل اقتصادی در این حوزه اشاره کرد و افزود: نمی‌توان تنها به تذکر اکتفا کرد؛ موضوع کشت‌های جایگزین باید به صورت جدی در دستور کار قرار گیرد.

این مسئول گفت: کار فرهنگی نیازمند صرف هزینه و سرمایه‌گذاری است تا بتوانیم با ارائه الگوی کشت مناسب و سودآور برای کشاورزان و خانواده‌های درگیر، آن‌ها را از کشت محصولات غیرمجاز منصرف کنیم.

مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری لرستان خاطرنشان کرد: با هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی و تمرکز بر توانمندسازی جامعه محلی، می‌توانیم با تکیه بر ظرفیت‌های آموزشی، بسترهای لازم برای کاهش گرایش به این فعالیت‌های غیرقانونی را در سطح استان فراهم آوریم.

انتهای پیام

#

# استان ها

آخرین اخبار استان ها

چندرسانه‌ای