۱۴۰۵-۰۳-۰۶ | ۰۰:۳۵
شهردار رفسنجان: حضور مردم در میدان پیروزی را به ارمغان آورد

شهردار رفسنجان: حضور مردم در میدان پیروزی را به ارمغان آورد

شهردار رفسنجان تأکید کرد: اگر پشتوانه مردمی در کف خیابان نبود، پیروزی حاصل نمی‌شد.

مجید کهنوجی پنجم خرداد در اجتماع شبانه مردم کُشکوئیه رفسنجان اظهار کرد: قدر رهبر شهید را ندانستیم و این نعمت الهی را از دست دادیم. حالا باید غصه بخوریم که کسی در این جایگاه که نایب بر حق امام زمان(عج) بودند را از دست دادیم.

وی با اشاره به انتخاب آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای به‌عنوان رهبر انقلاب اسلامی، یادآور شد: در بحث علمی و اخلاقی اساتید بزرگی استاد ایشان بودند. رهبر سوم انقلاب از دفاع مقدس هشت ساله تا تمام مسائل کشور کنار رهبر شهید حضور داشتند و بر تمام مسائل حکمرانی کشور اشراف کامل دارند. آشنایی عمیق و ارتباط موثر با جامعه نخبگانی و دانشگاهی داشته‌اند.

کهنوجی با اشاره به اینکه با انتخاب رهبری در سحرگاه نوزدهم ماه مبارک رمضان آرامشی بر مردم، کشور و مسئولین حاکم و خون تازه‌ای در شریان انقلاب اسلامی دمیده شد، افزود: مدیریت ایشان یک مدیریت جهادی است.

شهردار رفسنجان در بخش دیگری از سخنان خود به دلاورمردی‌های نیروهای نظامی در جنگ رمضان پرداخت و بیان کرد: در این حوزه با درایت رهبر شهید، نیروهای نظامی کاری کردند که دنیا متحیر شد. بعد از جنگ 12روزه سردار شهید پاکپور خانه خودش را ندید و طوری مدیریت کرد و خلاءهای جنگ 12‌روزه را پر کرد و ضرب شصتی به دشمن نشان دادند که امروز آمریکا پای مذاکره نشسته است. این راهبری در حوزه نظامی را مدیون رهبری شهید هستیم.

کهنوجی به بعثت و ایستادگی مردم در حدود 90‌ شب از آغاز جنگ نیز اشاره و اظهار کرد: اگر مردم در میدان نبودند نه در حوزه نظامی، نه در حوزه مسائل داخلی و نه در دیپلماسی و مذاکرات موفق نمی‌شدیم چرا که اگر پشتوانه مردمی در کف خیابان نبود، پیروزی حاصل نمی‌شد.

شهردار رفسنجان خواستار تشکیل قرارگاه اقتصادی و مدیریت این حوزه با کار جهادی توسط دولت شد و گفت: از مردم نیز توقع می‌رود که در حوزه انرژی، آب، برق و بنزین صرفه‌جویی کنند تا کشور از این برهه عبور کند.

کهنوجی تأکید کرد: به فرموده رهبر شهید انقلاب، در جمهوری اسلامی هر جا که قرار گرفته‌اید همان جان را مرکز دنیا بدانید و همانجا وظیفه خود را انجام دهید. اگر همین جمله را جلو ببریم می‌توانیم کارهای بزرگی انجام داده و کشور را از مشکلات نجات دهیم.

وی در پایان بیان کرد: از مردم به‌خاطر این ایستادگی و حضور قدردانی می‌کنیم. دست مردم را باید بوسید که پای انقلاب ایستادند و ان‌شاءالله این حضور به پیروزی نهایی منجر خواهد شد.

انتهای پیام

#

# استان ها

آخرین اخبار استان ها

چندرسانه‌ای