۱۴۰۵-۰۳-۰۹ | ۱۱:۰۱
منبع: نمایندگی مازندران
آتش‌سوزی ارتفاعات جنگلی آمل مهار شد

آتش‌سوزی ارتفاعات جنگلی آمل مهار شد

سرپرست اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان آمل از مهار کامل آتش سوزی در ارتفاعات جنگلی این شهرستان در منطقه کلرد در جاده هراز، شامگاه جمعه با حضور به موقع نیروهای مردمی خبر داد.

نعمت الله کوهستانی روز شنبه ۹ خرداد در گفت‌وگو با ایسنا گفت: عصر جمعه هشتم خرداد بخشی از عرصه ملی در مسیرجاده هراز واقع در منطقه کلرد دچار آتش سوزی شد که بلافاصله مأموران سرجنگلبانی امام‌زاده عبدالله و عوامل حفاظتی مجری طرح حفاظت جنگل با همکاری عوامل سپاسد، آتش را مهار و از گسترش آن جلوگیری کردند.

وی افزود: در برآورد اولیه، بیش از هزار و۵۰۰ متر از محدوده جنگل این منطقه در آتش سوخت.

سرپرست اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان آمل با اشاره به اینکه متاسفانه  سهل انگاری گردشگران در خاموش کردن آتشی که برای گرم کردن غذا اقدام می‌کنند و هنگام خارج شدن از جنگل با فراموشی به حال خود رها می‌کنند، از همیاران طبیعت و شهروندان در خواست کرد، در صورت مشاهده دود و حریق در عرصه‌های جنگلی و مرتعی، از طریق شماره تماس ۱۵۰۴ یگان حفاظت منابع طبیعی را اطلاع دهند.

آتش سوزی جنگل در آمل در حالی رخ داد که برخی مناطق مرکزی و شرقی مازندران  روز جمعه گرمای بی سابقه‌ای را تجربه کرده بودند.

آتش سوزی ارتفاعات جنگلی آمل مهار شد

 بر اساس داده‌های ایستگاه‌های هواشناسی مازندران،   دمای هشت شهر استان دیروز از مرز ۴۰ درجه عبور کرده بود، ادامه داد: علاوه بر دشت‌ناز میاندورود با ثبت ۴۷.۱ درجه بالاترین دمای گزارش‌شده استان، جویبار با ۴۶.۵ درجه، ساری و گلوگاه با ۴۵.۹ درجه، قراخیل قائمشهر با ۴۵.۸ درجه، شیاده بابل با ۴۳.۹ درجه، بابلسر با ۴۲.۸ درجه، بندرامیرآباد بهشهر با ۴۲.۴ درجه و پل سفید سوادکوه با ۴۰.۲ درجه گرمترین نقاط مازندران بودند.

انتهای پیام

#

# استان ها

آخرین اخبار استان ها

چندرسانه‌ای