۱۴۰۵-۰۳-۱۱ | ۱۰:۵۶
منبع: نمایندگی سمنان
ورزش و تربیت‌بدنی موجب بهبود عملکرد شناختی و کاهش اضطراب در جامعه دانش‌آموزی می‌شود

ورزش و تربیت‌بدنی موجب بهبود عملکرد شناختی و کاهش اضطراب در جامعه دانش‌آموزی می‌شود

سمنان (ایسنا) - رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی استان سمنان بر لزوم توجه جدی‌تر به تربیت‌بدنی در بین دانش‌آموزان تاکید کرد و گفت: توجه به ورزش و تربیت‌بدنی علاوه بر تقویت مهارت‌های اجتماعی در بین جامعه دانش‌آموزی موجب بهبود عملکرد شناختی، افزایش تمرکز، و کاهش اضطراب در بین آنها خواهد شد.

علی رشیدی پور دوشنبه ۱۱ خرداد در نشست شورای تحقیقات آموزش و پرورش استان با اشاره به پژوهش‌های علمی و تحقیقاتی انجام شده در این بخش اظهار کرد: توجه به ورزش و تربیت بدنی دانش‌آموزان یک‌ نوع سرمایه‌گذاری است.

وی بر ضرورت توجه به حوزه سلامت دانش‌آموزان و مطالعات مرتبط با وضعیت جسمانی آنان تاکید و خاطرنشان کرد: شناسایی ناهنجاری‌ها و اختلالات اسکلتی می‌تواند در مراحل اولیه به شناسایی مشکلات و اجرای مداخلات مؤثر در بین جامعه دانش‌آموزی کمک کند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی استان با اشاره به نقش مهم فعالیت‌های بدنی و ورزش در فرآیند یادگیری دانش‌آموزان گفت: تحقیقات علمی انجام‌شده در این بخش نشان می‌دهد فعالیت‌های ورزشی و هوازی علاوه بر تأثیرات جسمانی، نقش مهمی در بهبود عملکرد مغز، افزایش یادگیری و ارتقای توانایی‌های شناختی دانش‌آموزان خواهد داشت.

وی به نتایج مطالعات علوم اعصاب در این بخش پرداخت و اضافه کرد: ورزش منظم می‌تواند در تقویت عملکرد مغزی و فرآیندهای یادگیری مؤثر باشد و به همین دلیل توجه به زنگ ورزش و فعالیت‌های بدنی در مدارس از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

رشیدی پور خواستار توجه جدی‌تر به برنامه‌های تربیت بدنی در مدارس استان شد و اظهار کرد: بهره‌گیری از ظرفیت پژوهش و یافته‌های علمی در تصمیم‌گیری‌های آموزشی و ارتقای سلامت دانش‌آموزان امری ضروری است.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی استان از محدودیت اعتبارات پژوهشی به عنوان یک چالش نام برد و خاطرنشان کرد: توسعه تحقیقات کاربردی نیازمند تأمین منابع و حمایت‌های مالی است و هرچه سرمایه‌گذاری بیشتری در حوزه پژوهش صورت گیرد، امکان دستیابی به نتایج کاربردی‌تر بیشتر فراهم می‌شود.

وی همچنین بر لزوم نیازسنجی دقیق پژوهشی، ارتقای کیفیت طرح‌های تحقیقاتی و به‌کارگیری نتایج پژوهش‌ها برای حل مسائل آموزشی و تربیتی تأکید کرد و افزود: گزینش طرح‌های پژوهشی باید بر مبنای نیازهای واقعی و متناسب با اولویت‌های نظام آموزشی انجام شود تا نتایج تحقیقات بتواند پاسخگوی حل مسائل و چالش‌های موجود در جامعه هدف باشد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی استان با تأکید بر ضرورت بهره‌گیری از روش‌های علمی در تعیین اولویت‌های پژوهشی افزود: نیازسنجی و انتخاب موضوعات تحقیقاتی دارای چارچوب‌های تخصصی و علمی مشخصی است و لازم است در این بخش دقت و حساسیت بیشتری صورت گیرد تا پژوهش‌ها متناسب با نیازهای واقعی دستگاه آموزشی تعریف شوند.

رشیدی‌پورهمچنین بر ضرورت توجه به کیفیت علمی طرح‌های پژوهشی تأکید و تصریح کرد: انتظار می‌رود که در مرحله بررسی و تصویب طرح‌های پژوهشی دستگاه‌ها، به محتوای علمی، روش‌شناسی و چارچوب‌های پژوهشی علمی توجه جدی‌تری صورت گیرد.

انتهای پیام

#

آخرین اخبار استان ها

چندرسانه‌ای