۱۴۰۵-۰۳-۱۱ | ۱۵:۴۲
مایکروسافت از قدرتمندترین «سرفیس» خود رونمایی کرد

مایکروسافت از قدرتمندترین «سرفیس» خود رونمایی کرد

شرکت مایکروسافت از جدیدترین لپ‌تاپ خود موسوم به «سرفیس لپ‌تاپ اولترا»( Surface Laptop Ultra) که از جدیدترین تراشه هوش مصنوعی انویدیا نیرو می‌گیرد و قدرتمندترین سرفیس تا به امروز لقب گرفته است، رونمایی کرد.

به گزارش ایسنا، جدیدترین سرفیس مایکروسافت اساساً یک رقیب جدی برای «مک‌بوک پرو» است.

مایکروسافت همیشه برای نوت‌بوک‌های سرفیس حجیم خود که ظاهر زیبایی نداشتند، مورد انتقاد قرار گرفته می‌گرفت. «سرفیس بوک» بسیار جذاب به نظر می‌رسید، اما حجیم بود و با سخت‌افزار قدیمی نفرین شده بود. دو نسل طول کشید تا «سرفیس لپ‌تاپ استودیو» به پتانسیل خود برسد و در آن زمان نیز بسیار گران بود.

اکنون مایکروسافت با «سرفیس لپ‌تاپ اولترا»، یک دستگاه غول‌پیکر ۱۵ اینچی که از تراشه هوش مصنوعی RTX Spark انویدیا برای گرافیک قدرتمند و عملکرد هوش مصنوعی استفاده می‌کند، دوباره کاربران حرفه‌ای را به خود جذب کرده است.

این لپ‌تاپ یک رقیب جدی برای «مک‌بوک پرو» شرکت اپل است که در آن دیگر خبری از لولاهای عجیب و غریب یا صفحه نمایش‌های قابل جابجایی مانند نوت‌بوک‌های سرفیس رده بالای قبلی نیست.

مایکروسافت از قدرتمندترین «سرفیس» خود رونمایی کرد

اندرو هیل(Andrew Hill)، معاون ارشد بخش سرفیس مایکروسافت در یک جلسه با خبرنگاران گفت: این قدرتمندترین چیزی است که ما تا به حال ساخته‌ایم.

تراشه RTX Spark انویدیا تلاش بزرگ این شرکت برای رقابت با جدیدترین تراشه‌های AMD و کوالکام است و به دلیل داشتن ۶۱۴۴ هسته پردازنده گرافیکی Blackwell و ۲۰ هسته پردازنده Arm قابل توجه است.

شرکت انویدیا ادعا می‌کند که این محصول عملکرد هوش مصنوعی معادل یک پتافلاپ (شامل پردازنده‌های گرافیکی، پردازنده مرکزی و واحد پردازش عصبی) ارائه می‌دهد و می‌گوید عملکرد گرافیکی آن مشابه با پردازنده گرافیکی لپ‌تاپ RTX 5070 است.

با این حال، «سرفیس لپ‌تاپ اولترا» در نگاه اول فقط شبیه به یک دستگاه معمولی و قدرتمند به نظر می‌رسد. باید از نزدیک‌تر به آن نگاه کرد تا دید چه چیزی آن را واقعاً خاص می‌کند. یک صفحه نمایش جدید ۱۵ اینچی MiniLED Ultra با حداکثر ۲۰۰۰ نیت روشنایی HDR؛ بزرگترین ترک‌پد مایکروسافت که تاکنون ساخته است و تمام پورت‌های مورد نیاز از جمله USB A و C، HDMI و یک کارتخوان سایز کامل در آن تعبیه شده است.

«سرفیس لپ‌تاپ اولترا» نیز مانند «مک‌بوک پرو»، کمتر از ۴.۵ پوند وزن دارد و برای اثبات اینکه یک رقیب جدی برای آن است، مانند «مک‌بوک پرو» در رنگ‌های مشکی و نقره‌ای تیره نیز عرضه می‌شود.

متاسفانه باید کمی برای عرضه «سرفیس لپ‌تاپ اولترا» صبر کرد. مایکروسافت می‌گوید که این محصول پاییز امسال عرضه خواهد شد و البته هنوز در مورد قیمت آن چیزی نگفته است.

انتهای پیام

#

# علمی‌ و دانشگاهی

آخرین اخبار علمی‌ و دانشگاهی

چندرسانه‌ای